Αλλάζοντας το φόντο των stories στο Instagram βήμα βήμα

Το νέοτερο update μας κάνει τη ζωή πολύ ευκολότερη.

Αν χρησιμοποιείς το Instagram, τότε σίγουρα θα έχεις εκνευριστεί με το δύσχρηστο UI και την έλλειψη βασικών λειτουργιών για τα stories και όχι μόνο. Θα χαρείς να μάθεις ότι η Meta κάνει διαθέσιμο αυτές τις μέρες ένα νέο update, που θα σε διευκολύνει, τουλάχιστον από μία άποψη.

Το νεότερο update επιτρέπει στους χρήστες να αλλάξουν φόντο στο story τους, κάτι το οποίο πριν το update, ας πούμε ότι δεν ήταν και "παιχνιδάκι". Πλέον δίνεται η δυνατότητα στον χρήστη να αλλάξει το φόντο και να βάλει μια φωτογραφία από τη συλλογή του.

Έως τώρα, μπορούσε κάποιος να κάνει μόνο το ανάποδο, δηλαδή να βάλει μια φωτογραφία ή ένα βίντεο και στη συνέχεια να βάλει ακόμη μια φωτογραφία επάνω σε αυτά, όμως όχι βίντεο. Πλέον, θα είναι εφικτό να βάλεις φωτογραφία ή κάποιο άλλο φόντο, πίσω από τη φωτογραφία ή το reel που επέλεξες για story.

Βήμα βήμα η διαδικασία αλλαγής φόντου στο story

Για αρχή, θα πρέπει να ξεκινήσεις με την επιλογή για τη δημιουργία ενός story. Μπορείς να επιλέξεις φωτογραφία ή βίντεο για αυτό.

Στη συνέχεια, πάτησε στο εικονίδιο πάνω δεξιά, που σου επιτρέπει να προσθέσεις αυτοκόλλητα, links και ό,τι άλλο υπάρχει σε εκείνο το μενού. Αν σκρολάρεις προς τα κάτω, θα βρεις ένα εικονίδιο με τις φωτογραφίες σου. Πατάς εκεί.

Στην πορεία μπορείς να μεγενθύνεις ή να μικρύνεις την εικόνα, ώστε να πιάνει όλη την οθόνη ή όχι. Έπειτα, μπορείς να κρατήσεις πατημένο το δάκτυλό σου στην εικόνα και να επιλέξεις αν θα είναι αυτή η μπροστινή ή θα είναι το φόντο.

Έως τώρα δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα, κάτι που μοιάζει αυτονόητο, όμως τώρα πλέον μπορείς να είσαι πιο ευέλικτος με τα stories σου στο Instagram.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αποχώρηση 'βόμβα' του Adrian Newey από τη Red Bull

Σε κατάσταση αποσύνθεσης βρίσκεται η Red Bull καθώς όπως όλα δείχνουν ο Adrian Newey έχει ήδη αποφασίσει να αποχωρήσει στο τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Γραφει TopGear

Προπόνηση για μεγαλύτερη και καλύτερη ζωή

Επιστήμονες κατέληξαν στη μακροβιοτική προπόνηση που θα ωφελήσει τόσο την ποιότητα όσο και τη διάρκεια της ζωής σου.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Μια φορά κι έναν καιρό, ο κόσμος μας δημιουργήθηκε

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον γερμανό μαθηματικό και αστρονόμο Johannes Kepler, που διατύπωσε τη σχετική θεωρία.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Μια ματιά στην ολοκαίνουργια και άκρως εντυπωσιακή Porsche Cayenne GTS

Η Porsche συμπληρώνει τη σειρά μοντέλων της Cayenne, η οποία ανανεώθηκε ριζικά το 2023, με τα νέα, ασύγκριτα δυναμικά μοντέλα GTS.

Οι Pet Shop Boys βρίσκουν 'απογοητευτική' τη μουσική της Taylor Swift

O Neil Tennant είπε αυτό που σκεφτόμαστε κι εμείς, καιρό τώρα.

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα