Τα απίστευτα Apple Vision Pro έρχονται τον Φεβρουάριο

Το headset μικτής πραγματικότητας αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Φεβρουάριο στις ΗΠΑ.

Η Apple αναμένεται να ταράξει τα νερά του κλάδου της τεχνολογίας με την επερχόμενη κυκλοφορία του headset μικτής πραγματικότητας, Apple Vision Pro, τον Φεβρουάριο στις ΗΠΑ. Η συσκευή, η οποία συνδυάζει την επαυξημένη πραγματικότητα (AR) με την εικονική (VR), υπόσχεται να μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε, συνδεόμαστε και απολαμβάνουμε την ψυχαγωγία.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης Consumer Electronics Show στο Λας Βέγκας, η Apple ανακοίνωσε την ημερομηνία διάθεσης του Apple Vision Pro στις ΗΠΑ. Η συσκευή υπόσχεται να αναδιαμορφώσει τη σχέση μας με την τεχνολογία, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες μέσω του visionOS, που ελέγχεται από τα μάτια, τα χέρια και τη φωνή του χρήστη.

Επαναπροσδιορισμός της εμπειρίας χρήστη

Το Apple Vision Pro εγκαινιάζει μια νέα εποχή αλληλεπίδρασης μεταξύ του ψηφιακού περιεχομένου και του φυσικού κόσμου. Με ένα τρισδιάστατο περιβάλλον εργασίας και ένα διαισθητικό σύστημα ελέγχου, η συσκευή επιτρέπει πλοήγηση, που μοιάζει σχεδόν μαγική. Από απλές χειρονομίες μέχρι εντυπωσιακά εικονικά περιβάλλοντα, αυτό το headset επαναπροσδιορίζει την εμπειρία του χρήστη, απελευθερώνοντας τις εφαρμογές από τα όρια μιας συμβατικής οθόνης.

Οι δυνατότητες του Apple Vision Pro επεκτείνονται με το ανανεωμένο App Store, προσφέροντας πρόσβαση σε περισσότερες από ένα εκατομμύριο εφαρμογές, συμβατές με iOS και iPadOS, καθώς και νέες εμπειρίες, σχεδιασμένες ειδικά για τη συσκευή. Από τον έλεγχο φωνητικών εντολών με τη Siri, μέχρι την εμβάθυνση σε δυναμικά τοπία, όπως τα εθνικά πάρκα και η επιφάνεια της σελήνης, αυτό το headset υπόσχεται να φέρει την ψηφιακή αλληλεπίδραση σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Apple Vision ProApple

Σχεδιασμένο για εξατομίκευση και άνεση, το Apple Vision Pro προσφέρει αρθρωτή προσέγγιση, που επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν την εφαρμογή της συσκευής ανάλογα με τις προτιμήσεις τους. Με βιώσιμο σχεδιασμό, που χρησιμοποιεί ανακυκλωμένα υλικά και μεριμνά για την ενεργειακή αποδοτικότητα, η Apple αποδεικνύει τη δέσμευσή της για τη φιλικότητα προς το περιβάλλον, παρέχοντας παράλληλα εκπληκτικές υπολογιστικές επιδόσεις σε ένα συμπαγές και compact σχέδιο.

Οθόνες από το μέλλον

Η ποιότητα της εικόνας είναι ένα άλλο σημείο αναφοράς, με οθόνες εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης που επιτρέπουν στους χρήστες να βυθίζονται σε ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και αποτυπωμένες αναμνήσεις με έναν εντελώς νέο τρόπο.

Apple Vision ProApple

Όσον αφορά την ασφάλεια και την προστασία της ιδιωτικής ζωής, το Apple Vision Pro πρωτοπορεί. Με συστήματα ελέγχου ταυτότητας που βασίζονται στην ανάλυση της ίριδας του χρήστη και την προστασία των πληροφοριών παρακολούθησης των ματιών, η εταιρεία διασφαλίζει την ιδιωτικότητα του χρήστη ανά πάσα στιγμή.

Πότε έρχεται στην Ευρώπη

Οι προπαραγγελίες για τη συσκευή ξεκινούν στις ΗΠΑ από τις 19 Ιανουρίου, ενώ το λανσάρισμα της συσκευής αναμένεται στις 2 Φεβρουαρίου. Η τιμή πώλησης στις ΗΠΑ είναι 3.499 δολάρια.

Δυστυχώς, οι υπόλοιπες χώρες θα πρέπει να περιμένουν αρκετό καιρό, αφού το δεύτερο "κύμα" θα είναι στα τέλη του 2024 και θα περιλαμβάνει το Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά. Οι Ευρωπαίοι χρήστες θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το 2025 για την επίσημη εισαγωγή της συσκευής.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Στάνκογλου δεν έχει πια απωθημένα

Ο ηθοποιός, φέτος γιόρτασε τα 50 του και το δώρο που έκανε στον εαυτό του ήταν να του προσφέρει ένα μικρό διάλειμμα από το θέατρο.

Μία σπάνια φωτογραφία του Παναγιώτη Φασούλα με την οικογένειά του

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο με τη σύζυγό του και την κόρη τους.

H ηλεκτρική Formula E είναι και επισήμως ταχύτερη από την F1

Το πιο σημαντικό είναι ότι το αυτοκίνητο θα κάνει πλέον χρήση του μπροστινού συστήματος κίνησης.

Γραφει TopGear

Τρία θρεπτικά συστατικά που κάνουν το σπέρμα ισχυρότερο

Όπως όλα δείχνουν, η κακή διατροφή μπορεί να επηρεάσει την ποιότητά του.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τι δεν πρέπει να googlάρεις για το καλό σου

Για παράδειμα, δεν είναι πολύ καλή ιδέα να ψάχνεις πώς μπορείς να ξεφορτωθείς ένα πτώμα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Από ό,τι φαίνεται, το 'κλειδί' για να χάσουμε λίπος βρίσκεται στο μυαλό μας

Δεν έχει νόημα να ξεκινήσεις την προσπάθεια, αν δεν έχεις τη σωστή νοοτροπία.

Γραφει Γιαννης Σπανος