Το νέο τρικ για να κάνεις 'αδιάβαστο' το 'διαβάστηκε' στο WhatsApp

Ένας τρόπος για να οργανώσεις καλύτερα τα μηνύματα που λαμβάνεις.

Το WhatsApp είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές στον κόσμο. Αν τη χρησιμοποιείς κι εσύ και είσαι μέσα σε αυτούς που έχουν τρελαθεί από τα καθημερινά μηνύματα και τις άπειρες συνομιλίες, θα χαρείς να μάθεις ότι υπάρχει τρόπος για περισσότερη οργάνωση.

Μια απαραίτητη σχετική λειτουργία είναι η "Επισήμανση ως αναγνωσμένη". Σίγουρα την έχεις ήδη χρησιμοποιήσει στα e-mail σου, επισημαίνοντας ένα e-mail ως μη αναγνωσμένο, παρόλο που το είχες πράγματι ανοίξει για να μάθεις περί τίνος επρόκειτο. Το ίδιο, λοιπόν, μπορείς να κάνεις και με τις συνομιλίες στο WhatsApp.

Αυτό το τέχνασμα σε βοηθά να μην ξεχνάς σημαντικά μηνύματα στα οποία θέλεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο, αλλά δεν θέλεις και να τα χάσεις μέσα στη ροή των συζητήσεων.

Πώς θα χαρακτηρίσεις μια συνομιλία ως "μη αναγνωσμένη"

Για να ενεργοποιήσεις αυτήν την επιλογή, άνοιξε την εφαρμογή και πάτησε παρατεταμένα τη συνομιλία που θέλεις να επισημάνεις. Στη συνέχεια, κάνε κλικ στις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία και κάνε κλικ στην επιλογή "Επισήμανση ως μη αναγνωσμένη".

Η συνομιλία θα επισημανθεί με μια έγχρωμη κουκκίδα, ακριβώς όπως θα ήταν, αν είχες λάβει ένα νέο μήνυμα, και το χρώμα θα αφαιρεθεί μόνο όταν κάνεις κλικ και πληκτρολογήσεις για να γράψεις.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Πού και σε ποια ακίνητα επενδύουν οι εκατομμυριούχοι στη χώρα μας

Οι ξένοι επενδυτές καθώς και οι Έλληνες ομογενείς που αναζητούν κατοικίες στην Ελλάδα προέρχονται συνήθως από Ευρωπαϊκές χώρες.

Ένας οδηγός για να σχεδιάσεις το Πασχαλινό σου ταξίδι στην Ελλάδα

Οι προορισμοί σε βουνό, θάλασσα αλλά και τις πόλεις γιορτάζουν το φετινό Μαγιάτικο Πάσχα τελετουργικά και τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά πακέτα, προσφορές και μενού.

Η ιστορία της Lamborghini

Μία ημέρα σαν τη σημερινή, το 1916, ερχόταν στη ζωή ο Ferruccio Lamborghini. Και αυτή είναι η ιστορία του εμβληματικού brand που δημιούργησε.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τι είναι η δίαιτα BRAT και γιατί αξίζει μία ευκαιρία

Πώς θα ακολουθήσεις τη δίαιτα που θα ηρεμήσει τον οργανισμό σου από τη διάρροια και τους εμετούς.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα χόμπι που δείχνουν ότι είμαστε εξυπνότεροι από το μέσο όρο

Η επιστήμη μίλησε: Είμαστε ευφυέστεροι από τους υπόλοιπους ανάλογα με το πώς περνάμε τον ελεύθερό μας χρόνο.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H τεχνητή νοημοσύνη βοηθά την Amazon να γλιτώσει 500.000 τόνους συσκευασίας

O κολοσσός του λιανεμπορίου εγκαινίασε το 2019 το δικό της μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης προκειμένου να μειώσει τα απορρίμματα συσκευασίας