Έτσι θα έχεις δύο λογαριασμούς WhatsApp στο κινητό

Δύο πολύ απλές λύσεις για να μην αγοράσεις δεύτερο smartphone.

Οι λόγοι για άλλους είναι επαγγελματικοί και για άλλους καθαρά προσωπικοί, σήμερα όμως όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να έχουν δύο τηλεφωνικούς αριθμούς. Συνήθως η λύση σε αυτό είναι η αγορά ενός smartphone με dual sim, όμως αυτό δεν είναι πάντα επιθυμητό. Άλλωστε οι επιλογές είναι πολύ περιορισμένες. Σίγουρα, λοιπόν, η δυνατότητα για δύο λογαριασμούς Whatsapp θα μπορούσε να σου λύσει τα χέρια.

Δυστυχώς, το διάσημο app δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένο -τουλάχιστον όχι ακόμα- να κινηθεί προς αυτήν την κατεύθυνση. Μήπως, όμως, υπάρχει μία λύση σε αυτό το αδιέξοδος; Για την ακρίβεια δεν υπάρχει μόνο μία αλλά δύο και είναι πολύ εύκολες.

Guest mode

Ενεργοποιώντας το Add guest mode μπορείς να κάνεις εγγραφή δύο χρηστών WhatsApp σε μία μόνο συσκευή. Η διαδικασία είναι εύκολη κι άμεση, με την προϋπόθεση όμως ότι διαθέτεις ένα σχετικά νέο Android κινητό. Σε αυτήν την περίπτωση, λοιπόν, απλά θα χρειαστεί να ενεργοποιήσεις αυτήν τη δυνατότητα, να κάνεις download μία τελευταία version του WhatsApp και να τη συγχρονίσεις με τον δεύτερο αριθμό σου.

ParallelSpace

Διαθέσιμη μόνο για Android, αυτή η εφαρμογή σου επιτρέπει να δημιουργήσεις έναν παράλληλο virtual space (σ.σ: εικονικό χώρο) όπου θα μπορέσεις να κάνεις χρήση του δεύτερου λογαριασμού σου. Όπως και στην προηγούμενη, έτσι και σε αυτήν την περίπτωση η διαδικασία είναι απλή: κατέβασε το ParallelSpace στη συσκευή σου και επιλέγοντας στη συνέχεια το εικονίδιο του WhatsApp κάνε τις απαραίτητες ρυθμίσεις. Με αυτόν τον εικονικό τρόπο θα μπορείς να έχει δύο παράλληλες ταυτότητες, σα να ήταν δύο διαφορετικές συσκευές.

Έτσι θα έχεις δύο λογαριασμούς WhatsApp στο κινητό

Τα πλεονεκτήματα είναι εμφανή: πες αντίο στην άβολη κατάσταση που σε θέλει με δύο κινητά, αποχαιρετά τα smartphones με dual sim που ποτέ δεν αγάπησες, ξέχνα τα καλώδια και τα ακουστικά που μπερδεύονται συνεχώς στην τσάντα σου. Δυστυχώς, βέβαια, οι λύσεις αυτές απευθύνονται μόνο σε χρήστες Android αφού δεν υπάρχουν οι αντίστοιχες δυνατότητες στο iPhone. Τέλος, καλό είναι να θυμάσαι ότι καμία από τις δύο δεν είναι επίσημα εγκεκριμένη από το WhatsApp.

Από: Esquire IT

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μόλις είδαμε την καλύτερη διαφήμιση για τα robotaxi

Ή αλλιώς, όταν δύο παππούδες μπαίνουν σε αυτόνομο ταξί και δεν πιστεύουν αυτό που ζουν.

Γραφει TopGear

Η ανησυχία του Elon Musk για την Ελλάδα

"Η Ελλάδα είναι μια από τις δεκάδες χώρες που αντιμετωπίζει δημογραφικό πρόβλημα...".

Συμβουλές για να διατηρήσεις το σώμα σου εκεί κοντά στα 40

Ξέρουμε όλα όσα πρέπει να κάνεις και τα μοιραζόμαστε μαζί σου.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα Huawei FreeClip είναι τα πιο ξεχωριστά ακουστικά στην κατηγορία τους

Δοκιμάσαμε τα νέα ασύρματα ακουστικά της Huawei και σου μεταφέρουμε την εμπειρία μας.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έρχοναι μαζικές απολύσεις στην Tesla για 'περισσότερη παραγωγικότητα' λέει ο Elon Musk

Αναμένεται να ξεπεράσουν του 10% του εργατικού δυναμικού της.