Έτσι θα έχεις δύο λογαριασμούς WhatsApp στο κινητό

Δύο πολύ απλές λύσεις για να μην αγοράσεις δεύτερο smartphone.

Γράφει: Αργύρης Κούρσαλης 18 Απριλίου 2019

Οι λόγοι για άλλους είναι επαγγελματικοί και για άλλους καθαρά προσωπικοί, σήμερα όμως όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να έχουν δύο τηλεφωνικούς αριθμούς. Συνήθως η λύση σε αυτό είναι η αγορά ενός smartphone με dual sim, όμως αυτό δεν είναι πάντα επιθυμητό. Άλλωστε οι επιλογές είναι πολύ περιορισμένες. Σίγουρα, λοιπόν, η δυνατότητα για δύο λογαριασμούς Whatsapp θα μπορούσε να σου λύσει τα χέρια.

Δυστυχώς, το διάσημο app δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένο -τουλάχιστον όχι ακόμα- να κινηθεί προς αυτήν την κατεύθυνση. Μήπως, όμως, υπάρχει μία λύση σε αυτό το αδιέξοδος; Για την ακρίβεια δεν υπάρχει μόνο μία αλλά δύο και είναι πολύ εύκολες.

Guest mode

Ενεργοποιώντας το Add guest mode μπορείς να κάνεις εγγραφή δύο χρηστών WhatsApp σε μία μόνο συσκευή. Η διαδικασία είναι εύκολη κι άμεση, με την προϋπόθεση όμως ότι διαθέτεις ένα σχετικά νέο Android κινητό. Σε αυτήν την περίπτωση, λοιπόν, απλά θα χρειαστεί να ενεργοποιήσεις αυτήν τη δυνατότητα, να κάνεις download μία τελευταία version του WhatsApp και να τη συγχρονίσεις με τον δεύτερο αριθμό σου.

ParallelSpace

Διαθέσιμη μόνο για Android, αυτή η εφαρμογή σου επιτρέπει να δημιουργήσεις έναν παράλληλο virtual space (σ.σ: εικονικό χώρο) όπου θα μπορέσεις να κάνεις χρήση του δεύτερου λογαριασμού σου. Όπως και στην προηγούμενη, έτσι και σε αυτήν την περίπτωση η διαδικασία είναι απλή: κατέβασε το ParallelSpace στη συσκευή σου και επιλέγοντας στη συνέχεια το εικονίδιο του WhatsApp κάνε τις απαραίτητες ρυθμίσεις. Με αυτόν τον εικονικό τρόπο θα μπορείς να έχει δύο παράλληλες ταυτότητες, σα να ήταν δύο διαφορετικές συσκευές.

Έτσι θα έχεις δύο λογαριασμούς WhatsApp στο κινητό

Τα πλεονεκτήματα είναι εμφανή: πες αντίο στην άβολη κατάσταση που σε θέλει με δύο κινητά, αποχαιρετά τα smartphones με dual sim που ποτέ δεν αγάπησες, ξέχνα τα καλώδια και τα ακουστικά που μπερδεύονται συνεχώς στην τσάντα σου. Δυστυχώς, βέβαια, οι λύσεις αυτές απευθύνονται μόνο σε χρήστες Android αφού δεν υπάρχουν οι αντίστοιχες δυνατότητες στο iPhone. Τέλος, καλό είναι να θυμάσαι ότι καμία από τις δύο δεν είναι επίσημα εγκεκριμένη από το WhatsApp.

Από: Esquire IT

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Γιατί είναι τόσο αργό το ίντερνετ στην Ελλάδα

Και πώς αυτό μπορεί να γίνει πιο γρήγορο.

Tο νέο Ηοnda HR-Ve:HEV επαναπροσδιορίζει τη φιλοσοφία του

Ένα ελκυστικό μείγμα ξεχωριστής σχεδίασης, εξαιρετικής αποδοτικότητας και βέλτιστης πρακτικότητας

Netflix χωρίς ίντερνετ

Είσαι σίγουρος ότι δεν εξαντλείς όλα σου τα δεδομένα βλέποντας ταινίες και σειρές online;

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Lily James και Sebastian Stan όπως λέμε Pamela Anderson και Tommy Lee

Πρώτες εικόνες των Lily James και Sebastian Stan από το Pam & Tommy.

Οι ασκήσεις Landmine χτίζουν τους ισχυρότερους μύες

Πώς θα χρησιμοποιήσεις τη -μισή- μπάρα σου υπό γωνία για να κερδίσεις περισσότερα μυϊκά οφέλη.

Γραφει Γιαννης Σπανος