Τα πιο αναμενόμενα video games του PlayStation 4

To 2019 προβλέπεται επικό για τους fans της κονσόλας.

Ένα μήνα πριν τη φετινή E3 έκθεση του Λος Άντζελες, όπου όλες οι μεγάλες εταιρείες του gaming θα παρουσιάσουν το νέο τους υλικό, η Sony προσέφερε ένα ιδιαίτερα χορταστικό πρώτο πιάτο με τις χθεσινές ανακοινώσεις της που έκαναν πολύ κόσμο να χαμογελάσει πλατιά. Με την ημερομηνία κυκλοφορίας του PlayStation 5 να παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, αποτελώντας θέμα συζήτησης σε κάθε ιντερνετικό forum που ασχολείται με την τεχνολογία, το βάρος όπως ήταν αναμενόμενο έπεσε στον προκάτοχό του. 

Τι ακριβώς ανακοινώθηκε; Σε πολύ απλά λόγια, τα video games που ετοιμάζονται για το PlayStation 4 φέρνουν ευχάριστη φαγούρα στους αντίχειρες των ορκισμένων fans και των φανατικών gamers.

Rage 2

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 14 Μαΐου

To sequel σε ένα first person shooter που μιξάρει την post-apocalyptic ατμόσφαιρα του Mad Max με μπόλικο χιούμορ κι ακόμα περισσότερες εκρήξεις. Ιδανική μίξη με άλλα λόγια.

Crash Team Racing: Nitro-Fueled

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 21 Ιουνίου

Το πρωτότυπο racer του 1999 έκλεψε την ιδέα του Mario Kart και την προσάρμοσε στον Crash, τον πιο Sony PlayStation χαρακτήρα όλων των εποχών. Φέτος, επιστρέφει δριμύτερο, ανανεωμένο και full HD. 

Borderlands 3

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 13 Σεπτεμβρίου

Το τρίτο επεισόδιο μίας sci-fi δυστοπικής σειράς με εκατομμύρια οπαδούς. Πώς τους κέρδισε; Παντρεύοντας ιδανικά τα shooter με τα rpgs, συνδυάζοντας δυνατό σενάριο κι εξαιρετικό artwork χωρίς ποτέ να ξεχνά τον λόγο για τον οποίο όλοι ξεκίνησαν το gaming: το αγνό fun της φάσης.

Star Wars Jedi: The Fallen Order

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 15 Νοεμβρίου

Η τρομερή ομάδα της Respawn (Apex Legends, Titanfall) παίρνει στα χέρια της την saga του Star Wars με σκοπό να την φέρει πάλι στο προσκήνιο του gaming. Αν κρίνουμε από το trailer, έχει πολύ καλές πιθανότητες να τα καταφέρει.

MediEvil: Remake

Ημερομηνία κυκλοφορίας: εντός του 2019.

Είκοσι χρόνια πριν, το μεσαιωνικό hack n' slash του MediEvil πήγε την σάτιρα σε άλλα επίπεδα στο gaming. Προφανώς κι άξιζε ένα remake.

Skull and Bones

Ημερομηνία κυκλοφορίας: εντός του 2019.

Υπάρχουν πειρατές, γαλέρες, κανόνια και τεράστιες εκρήξεις. Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα περισσότερο: δες το trailer.

The Last of Us 2

Ημερομηνία κυκλοφορίας: ακόμη άγνωστη.

Όταν όλοι πίστευαν πως η Naughty Dog άγγιξε τα όρια της με το Uncharted, ήρθε το πρώτο επεισόδιο αυτού του zombie game με το εξαιρετικό σενάριο για να τους διαψεύσει. Έξι χρόνια μετά, το sequel βρίσκεται προ των πυλών.

Cyberpunk 2077

Ημερομηνία κυκλοφορίας: ακόμη άγνωστη.

Ποιος δεν θέλει να δει ένα σκληρό sci-fi game από τους δημιουργούς του The Witcher;  Η πολωνική CD Projekt Red το δουλεύει από το 2012, το παιχνίδι έχει περάσει από σαράντα κύματα με καθυστερήσεις για διάφορους λόγους, όμως όπως είναι γνωστό το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Άλλωστε, όσο περνά ο καιρός τόσο ανεβαίνει το hype του.

Final Fantasy VII: Remake

Ημερομηνία κυκλοφορίας: ακόμη άγνωστη.

Το remake στο ίσως καλύτερο game της θρυλικής σειράς. Δυστυχώς, όμως, υπάρχει ένα πρόβλημα: με τους ρυθμούς της Square Enix δύσκολα θα δούμε σύντομα το game στις οθόνες μας.

PsychoNauts 2

Ημερομηνία κυκλοφορίας: ακόμη άγνωστη.

Ξεκίνησε ως crowd funding, μπήκε στα μεγάλα σαλόνια, αγαπήθηκε για το καρτουνίστικο artwork και τη νοσταλγική διάθεση και, όπως ήταν φυσικό, αυτό το ιδιαίτερο platform θα συνεχίσει την πορεία του.

Death Stranding

Ημερομηνία κυκλοφορίας: ακόμη άγνωστη.

Ίσως το πιο αναμενόμενο gaming ανεξαρτήτως κονσόλας. Το υπερφιλόδοξο project του θρυλικού Hideo Kojima, δημιουργού του Metal Gear, καθυστερεί τόσο που οι κακές γλώσσες κάνουν λόγο για ακύρωση. Πραγματικά ελπίζουμε να είναι απλά διαδόσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

5 πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος στη σχέση σου

Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Σου έχουμε τη λύση ακόμα και αν νομίζεις πως το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Ο Novak Djokovic αφήνει σιγά σιγά τη ρακέτα και πιάνει το κρασί

Μία νέα καριέρα περιμένει τον Nole όταν και αν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Λίγη ακόμη Sydney Sweeney στη Χαβάη δεν έβλαψε κανέναν

Την είδαμε να κρέμεται ανάποδα από την οροφή αυτοκινήτου. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.