Polaroid και Stranger Things στη retro συνεργασία του καλοκαιριού

Η OneStep 2 είναι η πιο νοσταλγική instant camera εκεί έξω.

To φετινό καλοκαίρι θα είναι γεμάτο throwbacks. Η Polaroid ενώνει τις δυνάμεις της με το Stranger Things του Netflix για να προσφέρει στους φανατικούς οπαδούς της μία, κατά γενική ομολογία, φοβερή φωτογραφική μηχανή που ακούει στο όνομα "OneStep 2 limited edition Stranger Things". Η νοσταλγία, λοιπόν, χτυπά κόκκινο γυρίζοντας αρκετές δεκαετίες πίσω τον χρόνο: στα καλοκαίρια των 90s όταν έτρεχες με την παρέα σου σε κάποιο κοντινό μπιλιαρδάδικο με σκοπό να τερματίσεις το Double Dragon ή στις διακοπές στο χωριό όταν ψάχνατε μυστικά περάσματα στο κοντινότερο δάσος.

Η αισθητική της φωτογραφικής μηχανής είναι καθαρά retro, με μεταλλικό μπλε χρώμα γεμάτο κόκκινες λεπτομέρειες έτσι ώστε να ταιριάζει στο vibe του Stranger Things. Όσο για την γραμματοσειρά, η οποία δείχνει να είναι τοποθετημένη "ανάποδα", απλά βοηθά στο να την χρησιμοποιήσεις τη μηχανή με τη σωστή φορά.

Polaroid και Stranger Things στη retro συνεργασία του καλοκαιριού

Η OneStep 2 φιλοδοξεί να κερδίσει τόσος τους έμπειρους φωτογράφους που αναζητούν μία retro πινελιά στη δουλειά τους όσο και τους απλούς χρήστες που θέλουν να γυρίσουν στην παιδική τους ηλικία με ένα μόλις κλικ. Τέλος, το φλας της νέας Polaroid δίνει φανταστικά αποτελέσματα ακόμα και στα πιο σκοτεινά και μυστικά σημεία.

Φυσικά, όπως κάθε φανατικός των Polaroid γνωρίζει, το deal δεν θα ήταν ολοκληρωμένο χωρίς κάποια ειδικά φιλμ. Έτσι, θα κυκλοφορήσουν οκτώ ξεχωριστά φιλμ με διαφορετικά προσχεδιασμένα backgrounds που θα δίνουν έμφαση -που αλλού;- στη νοσταλγία, με εκείνο που θυμίζει arcade game από τα 80s να ξεχωρίζει.

H τρίτη σεζόν του Stranger Things έρχεται στις 4 Ιουλίου, η OneStep 2 όμως θα κάνει την εμφάνισή της πιο νωρίς για να προετοιμάσει το έδαφος. Σε περίπτωση, λοιπόν, που η retro αισθητική της σε ενδιαφέρει μπορείς να την κάνεις δική σου με περίπου 98 δολάρια. Όσο για ειδικά φιλμ; Κοστίζουν κάτι περισσότερο από 16 Ευρώ το ένα.

Από: Esquire US

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης