Πρώτο trailer για την 3η σεζόν του Stranger Things

Τα σχολεία έκλεισαν, οι πισίνες άνοιξαν. Καλώς ήρθατε στο καλοκαίρι του ’85 στο Χόκινς.

Το περιμέναμε καιρό, η προσμονή είχε πιάσει κόκκινο, μόλις ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό του Netflix και τα views έχουν πάρει φωτιά. Μετά από πολλούς μήνες υπομονή είναι επίσημο: η τρίτη σεζόν του Stranger Things θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Ιουλίου 2019 και, εκτός από αυτό, έχουμε στα χέρια μας ένα πολύ δυνατό trailer που την προλογίζει. Η πιο 80s σειρά εκεί έξω επιστρέφει γεμάτη -τι άλλο- νοσταλγία. Όπως διαβάζουμε και στο δελτίο τύπου: "Τα σχολεία έκλεισαν, οι πισίνες άνοιξαν. Καλώς ήρθατε στο καλοκαίρι του ’85 στο Χόκινς".

Πρώτο trailer για την 3η σεζόν του Stranger Things

Οι περιπέτειες συνεχίζονται από εκεί που σταμάτησαν την προηγούμενη σεζόν, με την φανταστική πόλη των Η.Π.Α να είναι γεμάτη neon φωτισμό, παιχνίδια από την εποχή που πηγαίναμε δημοτικό, κουρέματα και στυλ κατευθείαν από το 1980, μουσική υπόκρουση από τους The Who με το εμβληματικό τους κομμάτι Teenage Wasteland (πιο γνωστό ως Baba O'Riley) να ντύνει το trailer και τα απαραίτητα τέρατα βγαλμένα από κάποιο εγχειρίδιο του Dungeons & Dragons.

Stranger Things 3η σεζόν

O Dustin δηλώνει παρών πιο γκαφατζής από ποτέ, η Eleven έχει γίνει κανονική κοπελίτσα με μακριά μαλλιά χωρίς όμως να χάσει τίποτα από τις υπερφυσικές της δυνάμεις, ο χεβιμεταλλάς Billy έχει γίνει ναυαγοσώστης κι ο αστυνόμος Hopper προσπαθεί να ακονίσει τα skills σου στα ραντεβού με τον πλέον λάθος στιλιστικό τρόπο ενώ, ως συνήθως, υπάρχει κάτι κακό που παραμονεύει στις σκιές της μικρής πόλης του Χόκινς.

Μετά το trailer το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη ακόμη υπομονή. Το καλοκαίρι του 2019 θα είναι γεμάτο νοσταλγία και Stranger Things.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Κλείνουν οριστικά οι κινηματογράφοι Πάλας και Αλεξάνδρα;

Δυσοίωνες ειδήσεις που αφορούν δύο ιστορικές αίθουσες της Αθήνας θορύβησαν τους κατοίκους της πόλης τελευταία με τα δεδομένα, ωστόσο, να μην είναι τελεσίδικα.

Η αληθινή ιστορία πίσω από το The Sympathizer του HBO

Η σειρά βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ μυθιστόρημα του Βιετναμεζο-αμερικανού, Viet Thanh Nguyen.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Δε θα ξεχάσουμε ποτέ το Mezzanine των Massive Attack

Το magnum opus της κολεκτίβας από το Μπρίστολ γίνεται σήμερα 26 χρονών!

Στον φανταστικό κόσμο της Kandè ζουν πλάσματα σκοτεινά

Το video clip του νέου της single Fury of War έχει κάτι μεταφυσικό.

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.