Τι ακριβώς είναι το MyCareer mode στο NBA 2K; Επί της ουσίας πρόκειται για την άνοδο (ή την πτώση) ενός ανερχόμενου star του μαγικού κόσμου του αμερικανικού μπάσκετ όπου υπεύθυνος για τις σωστές ή λάθος αποφάσεις που θα τον οδηγήσουν στην κορυφή (ή τον πάτο του βαρελιού) είσαι εσύ. Ένα simulation της πραγματικής ζωής και μία ιδανική προσθήκη στο καλύτερο video game για την πορτοκαλί μπάλα που κυκλοφορεί εδώ κι αρκετό καιρό.

Παλιότερα, στα cut scenes του mode είχαμε δει μεγάλα ονόματα όπως ο Michael B. Jordan. Το cast του NBA 2K20 όμως ξεπερνά κάθε προσδοκία: Rosario Dawson, Ernie Hudson, Lamorne Morris,  Thomas Middleditch, Maverick Carter και το κερασάκι στην τούρτα που ακούει στο ηχηρό όνομα Idris Elba.

Ο Βρετανός ηθοποιός αναλαμβάνει τον ρόλο του προπονητή σου στο κολέγιο κουβαλώντας μαζί του μία αύρα από τον εμβληματικό Coach Carter που ερμήνευσε το 2005 ο Samuel L. Jackson, κάνοντας την αναμονή για την κυκλοφορία του παιχνιδιού στις 6 Σεπτεμβρίου 2019 ακόμα πιο επώδυνη. 

Όσο για το ποια αστέρια του NBA εμφανίζονται στα cut scenes που θυμίζουν χολιγουντιανή ταινία; Anthony Davis, Lonzo Ball, Kyle Kuzma, Brandon Ingram ενώ την έκπληξη κάνει ο παλαίμαχος Scotie Pippen. Τέλος, ο Lebron James κράτησε έναν ρόλο και για τον εαυτό του, αφού δεν αρκέστηκε σε αυτόν του παραγωγού μέσω της Springfield Entertainment που ανέλαβε την παραγωγή του βίντεο.