Θα φορούσες τη διαστημική αυτή στολή για να πας σε συναυλία;

Μία εταιρεία από το Λος Άντζελες ίσως και να έσωσε το συναυλιακό καλοκαίρι.

Ονομάζεται Micrashell και μοιάζει να βγήκε από live των Daft Punk. Δημιουργήθηκε από την Production Club, ένα studio από το Λος Άντζελες που ειδικεύεται στη διοργάνωση events και συναυλιών. Τι ακριβώς είναι; Μία στολή για τις συναυλίες του άμεσου ή και πιο μακρινού μέλλοντος. Η γενικότερη ιδέα ήταν να δημιουργηθεί μία στολή που θα προστατεύει τον καθένα σε εκδηλώσεις με πολύ κόσμο και παράλληλα θα έχει ξεχωριστό στυλ. Ειδικά από τη στιγμή που δεν έχει βρεθεί ακόμη το εμβόλιο για τον κορονοϊό

"Έχουμε μία μεγάλη ευκαιρία να φτιάξουμε κάτι που θα κάνει χαρούμενο τον κόσμο και θα είναι πρακτικό. Στο τέλος της ιστορίας, η κοινωνία είναι πολύ πιο ευέλικτη και ευφυής από όσο φαντάζονται οι περισσότεροι. Η ευαισθητοποίησή μας πάνω στο θέμα μας ώθησε να φτιάξουμε αυτό το κοστούμι που θα μπορούσε να γίνει αποδεκτό από όλους όσους λατρεύουν τις συναυλίες. Εν ολίγοις, κάνουμε βήματα προς τις λύσεις για κάθε σενάριο, θέλοντας να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο" αναφέρει ο Miguel Risueño, επικεφαλής της ομάδας δημιουργίας του Micrashell.

Θα φορούσες τη διαστημική αυτή στολή για να πας σε συναυλία;
ΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ 3
ΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ 2

Ο Risueño -ο οποίος παρεμπιπτόντως έχει δουλέψει με τους  Zhu, Skrillex, Zedd, Martin Garrix, Chainsmokers αλλά και brands όπως τα Intel, Amazon και YouTube - και οι συνεργάτες του ουσιαστικά προσπαθούν μία έξυπνη, άμεση και διασκεδαστική λύση για τα προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία του COVID-19 στον τομέα των συναυλιών και κατ' επέκταση στον καλλιτεχνικό χώρο. Ο προστατευτικός εξοπλισμός έχει φουτουριστικό σχεδιασμό θυμίζοντας αρκετά στολή αστροναύτη, την ίδια στιγμή όμως που χαρίζει πλήρη αυτονομία κινήσεων σε αυτόν που τον φορά. Έχει επίσης αρκετά ακόμη features που σχετίζονται με τα smartphones και θα κυκλοφορήσει σε 15 διαφορετικές εκδοχές. Μέσω αυτού, θα μπορούν επίσης να πάρει μέρος κάποιος και στα περίφημα silent concerts, απολαμβάνοντας στο απόλυτο την εμπειρία. 

Τα κοστούμια φέρουν φώτα neon καθώς "δεν χρειάζεται να μοιάζουν με ιατρικές στολές" αλλά πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας αυτών. Γι' αυτό το λόγο το Micrashell είναι εξοπλισμένο με ένα σύστημα παρόμοιο με εκείνο της μάσκας κατηγορίας N-95, που φιλτράρει τα σωματίδια που κυκλοφορούν στην ατμόσφαιρα. Το επάνω μέρος θυμίζει περισσότερο κράνος παρά στολή ενώ υπάρχουν ενσωματωμένες μπαταρίες λιθίου για να μπορεί κάποιος να φορτίσει ακόμη και το κινητό του. 

Όλα τα παραπάνω μπορεί να ακούγονται περίπλοκα αλλά ο Risueño πιστεύει ότι θα βοηθήσει προς τη σωστή κατεύθυνση. Σκοπεύει να λανσάρει το καινοτόμο αν μη τι άλλο κοστούμι στην αγορά όταν αρχίσουν και πάλι να διοργανώνονται μαζικά events. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.