Πρώτο gameplay trailer για το PlayStation 5

Στα ευχάριστα νέα της ημέρας.

Ταινίες, συναυλίες, βιβλία, τουρισμός, ξενοδοχεία, εστίαση αλλά και σχεδόν κάθε κλάδος της ψυχαγωγίας έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από την πανδημία του SARS-COV-2. Μάλιστα, ούτε τα video games έμειναν ανεπηρέαστα αφού ένα από τα πλέον αναμενόμενα παιχνίδια της φετινής χρονιάς (The Last of Us 2) ανακοίνωσε ότι θα καθυστερήσει την άφιξή του λόγω κορονοϊού και παραμένει αμφίβολο το κατά πόσο θα μπορέσει να τηρήσει την ημερομηνία της 19ης Ιουνίου. Τι γίνεται, όμως, μέσα σε όλο αυτόν τον χαμό με το πλέον αναμενόμενο project που ακούει στο όνομα PlayStation 5;

H Sony είχε αφήσει υπόνοιες ότι η τηλεργασία και οι δυσκολίες λόγω COVID-19 ίσως δημιουργήσουν κάποιες καθυστερήσεις, διέλυσε όμως την ομίχλη που είχε δημιουργηθεί όταν πριν λίγες ώρες έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που παρουσιάζει το πως ακριβώς θα δείχνει στις οθόνες μας.

Οι χαρακτηρισμοί μέχρι στιγμής ήταν, όχι άδικα, διθυραμβικοί αφού όντως το gameplay που παρακολουθούμε στο 10λεπτο βίντεο της game engine της Unreal ξεπερνά κάθε φαντασία και δείχνει έτοιμο να οδηγήσει το gaming στη νέα και ακόμα πιο εντυπωσιακή εποχή του. Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς πέρα από την αρτιότητα των γραφικών είναι το φως, αφού έχει δοθεί τέτοια προσοχή στον φωτορεαλισμό που ελάχιστα πια διαφέρει από μία πραγματικά καλογυρισμένη περιπέτεια του Χόλιγουντ.


Η μείωση των κερδών κατά 14% της Sony για την περασμένη χρόνια, κάνουν σχεδόν επιτακτική την κυκλοφορία του PlayStation 5 κοντά στις γιορτές του 2020.


Τα πλάνα που παρακολουθήσαμε στο βίντεο μας άφησαν κυριολεκτικά με ανοιχτό το στόμα, αφού τα πλάνα που κοιτούν στον ορίζοντα (χωρίς να περιορίζονται σε μικρούς χώρους) δείχνουν τις άπειρες δυνατότητες που διαθέτει νέα και πανίσχυρη κονσόλα της Sony. Όσο για το βίντεο; Καλό θα ήταν να το δεις μέχρι και το τέλος για να καταλάβεις για τι ακριβώς πράγμα μιλάμε. Θα πετάξεις κυριολεκτικά αλλά και από τη χαρά σου.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η μείωση των κερδών κατά 14% της Sony για την περασμένη χρόνια, κάνουν ακόμα πιο σημαντική ή μάλλον σχεδόν επιτακτική την κυκλοφορία του PlayStation 5 κοντά στις γιορτές του 2020.


φωτογραφία © Getty Images 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Novak Djokovic αφήνει σιγά σιγά τη ρακέτα και πιάνει το κρασί

Μία νέα καριέρα περιμένει τον Nole όταν και αν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Λίγη ακόμη Sydney Sweeney στη Χαβάη δεν έβλαψε κανέναν

Την είδαμε να κρέμεται ανάποδα από την οροφή αυτοκινήτου. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.

Ο θάνατος του Αλέξανδρου Ωνάση και οι θεωρίες συνομωσίας

Μοναχογιός και διάδοχος του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση. Ο θάνατός του σε αεροπορικό δυστύχημα, σε ηλικία 25 ετών, εξύφανε πάμπολλες ιστορίες συνωμοσίας.