Οι πιο τολμηρές σειρές σύμφωνα με νέα έρευνα

Και όμως, το Game of Thrones δεν βρίσκεται στην πιο ψηλή θέση του βάθρου.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 19 Μαΐου 2020

Δεν είναι καθόλου περίεργο το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της καραντίνας τα πορνογραφικά sites και ιδιαίτερα η ναυαρχίδα τους, το Pornhub, είδαν την επισκεψιμότητά τους να εκτινάσσεται στα ύψη. Επειδή, όμως, ο κόσμος δεν είναι γεμάτος από εργένηδες που μπορούν ελεύθερα και χωρίς τύψεις (;) να πατήσουν το play και να προβάλουν πορνό στην τηλεόραση, τον ρόλο της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης των εφήβων από τη μία και τη χαρά της ματιάς μέσα από την κλειδαρότρυπα από την άλλη αναλαμβάνουν οι σειρές. Κακά τα ψέματα, το σεξ πουλάει. Πάντα πουλούσε.

Έτσι, το Onbuy.com διεξήγαγε μία σχετικά απλή έρευνα για να βρει ποια σειρά από εκείνες που κυκλοφορούν είναι το tv show που προκαλεί τα περισσότερα καρδιοχτύπια στους θεατές. Μπορεί να νομίζεις ότι πρόκειται για μεταφορά αλλά το εννοούμε κυριολεκτικά: Οι ερευνητές έβαλαν όσους συμμετείχαν να παρακολουθήσουν τολμηρές τηλεοπτικές σκηνές και στη συνέχεια μέτρησαν τους χτύπους της καρδιάς τους.

Η έρευνα

Αν στο μυαλό σου το Game of Thrones είχε ήδη στεφθεί βασιλιάς των τολμηρών σκηνών, ετοιμάσω να πέσεις έξω. Υπάρχει μία και μόνο σειρά που κατάφερε να εκτινάξει τους χτύπους της καρδιάς πάνω από τους 100.

Οι πιο τολμηρές σειρές σύμφωνα με νέα έρευνα

Μπορεί να σου φαίνεται παράξενο αλλά αυτό συμβαίνει μάλλον μόνο και μόνο επειδή δεν έχεις δει τη σειρά με τις έγκλειστες πρωταγωνίστριές της. Άλλωστε, η θεματική των γυναικείων φυλακών, καλώς ή κακώς, έχει απασχολήσει το πορνογραφικό σινεμά ήδη από τις αρχές του δεκαετία του '70. Μάλλον, λοιπόν, εκείνη η σειρά που εντυπωσιάζει περισσότερο με την υψηλή της θέση είναι το Shameless με τον εξαιρετικό William H. Macy - και πάλι, όμως, αν δεις τις σκηνές θα καταλάβεις.

Η τρίτη θέση του GoT είναι απόλυτα αναμενόμενη ενώ οι κακές γλώσσες λένε ότι η υψηλή θέση του Suits, του "δικηγορικού" tv show, οφείλεται στη Megan Markle όχι μόνο εξαιτίας της αδιαμφισβήτητης ομορφιάς της αλλά και για το γεγονός ότι πια ανήκει στη βασιλική οικογένεια. Όπως είναι γνωστό ο απλός κόσμος διψάει για να δεις τους αριστοκράτες χωρίς τα ρούχα τους. 

Όσο για το Pornhub, η σύγκριση των views των ερωτικών σκηνών που παρέχει φαίνεται να συμφωνεί με το διάγραμμα του Onbuy.com απλά για το Game of Thrones συνεχίζουν να παίρνουν φωτιά τα ποντίκια και τα πληκτρολόγια. Ακόμα και μέσα στην καραντίνα.

Από: Esquire ES

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ