Έτσι θα κάψεις λίπος και θα χτίσεις μυς σε ένα μήνα στο σπίτι

Έχουμε 70 (!) ασκήσεις που θα σε βγάλουν από το lockdown με ένα σώμα-πρότυπο.

Γράφει: Νίκος Αγάθος 16 Νοεμβρίου 2020

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας έχεις στη διάθεσή σου άπλετο χρόνο να ασχοληθείς εντατικά με τον εαυτό σου, ώστε να αντισταθείς στην κατάθλιψη ή τη βαρεμάρα, και απ’ την άλλη, να δημιουργήσεις το σώμα που ονειρεύεσαι -χωρίς μηχανήματα, αξεσουάρ ή άλλα εφόδια που μπορεί να σου παρέχει ένα γυμναστήριο, παρά μόνο με το σωματικό σου βάρος, και σε ένα χώρο λιγότερο από ένα τετραγωνικό.

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για αύξηση της μυϊκής δύναμης, κάψιμο πολλών θερμίδων και ενίσχυση της ψυχολογικής σου διάθεσης, είναι οι ασκήσεις cardio. Δηλαδή, εκείνες οι κινήσεις που μπορούν να χαρίσουν όλα τα οφέλη στο σώμα σου χωρίς καν να βγεις για τρέξιμο έξω από το σπίτι ή να έχεις αγοράσει μπάρες, αλτήρες, TRX ή έστω και ένα απλό λάστιχο αντίστασης. Μιλάμε, λοιπόν, για το ιδανικό πρόγραμμα εκγύμνασης εν μέσω καραντίνας.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι ο οδηγός σου.

Αυτές είναι οι 70 ασκήσεις που θα σε μεταμορφώσουν σε super-fit μέσα στο σπίτι

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης