4 ασκήσεις για πελώριο στήθος από τον The Rock

Ο Dwayne Johnson μοιράζεται το πρόγραμμα προπόνησης που ακολουθεί για να γίνει ο Black Adam της DC.

Ο γνωστός με το παρατσούκλι "The Rock" Αμερικανός ηθοποιός και πρώην επαγγελματίας παλαιστής, έχει ξεκινήσει για τα καλά τις προπονήσεις που θα τον μετατρέψουν στον Black Adam της DC, γι' αυτό και αποφάσισε πρόσφατα να μοιραστεί με τους ακολούθους του στο Instagram κάποιες από τις ασκήσεις στήθους που πρόσθεσε στο πρόγραμμά του.

Μάλιστα, ο Dwayne Johnson θέλει να ανεβάσει κατά πολύ τον πήχη όσον αφορά τόσο τη δική του φυσική κατάσταση όσο και τον τρόπο με τον οποίο θα κινείται ο χαρακτήρας. Κι αυτό μεταφράζεται σε διπλές προπονήσεις και στο ότι αφιερώνει κάθε ημέρα σε έναν συγκεκριμένο στόχο.

4 ασκήσεις είναι αρκετές

Όπως εξηγεί στο σχετικό post, για το στήθος κάνει 4 ασκήσεις με τις οποίες το δουλεύει από κάθε πιθανή και απίθανη γωνία. Οι πρώτες 3 εκτελούνται η μία μετά την άλλη, χωρίς κανένα διάλειμμα εκτός από αυτό που απαιτείται για να πάρει μία ανάσα και η 4η απαιτεί επαναλήψεις μέχρι το σημείο που να μην μπορεί να βγάλει την τελευταία του επανάληψη.

Για μία πλήρη και αποτελεσματική προπόνηση, ο ηθοποιός εκτελεί 3 σετ αυτών των 4 ασκήσεων και ολοκληρώνει με άλλα 3 σετ ασκήσεων για τους τρικέφαλους.

Τι πρέπει να προσέξεις στις επαναλήψεις και τα βάρη

Ο Dwayne Johnson δεν δίνει έναν στάνταρ αριθμό για τις επαναλήψεις κάθε άσκησης που θα πρέπει να κάνεις αν αποφασίσεις να ακολουθήσεις το πρόγραμμά του, καθώς αυτός θα εξαρτηθεί από τη φυσική σου κατάσταση. Παρόλα αυτά, σημειώνει ότι πρέπει να δώσεις προσοχή στο βάρος με το οποίο θα τις εκτελέσεις: να φτάσεις στα όριά σου, χωρίς να προσθέσεις περισσότερα κιλά απ' όσα μπορείς όντως να σηκώσεις.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)

Ακολουθούν οι 4 βασικές ασκήσεις στήθους:

- Εκτάσεις στήθους

- Πιέσεις στήθους

- Πιέσεις στήθους σε επικλινή πάγκο

- Βυθίσεις στήθους

Δεν χρειάζεται να σε φωνάζουν οι φίλοι σου "The Rock" για να βάλεις τις συγκεκριμένες ασκήσεις στην προπόνησή σου, αλλά αν εκτελώντας τες βλέπει εκείνος αποτέλεσμα, τότε σίγουρα θα δεις κι εσύ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.

Ο θάνατος του Αλέξανδρου Ωνάση και οι θεωρίες συνομωσίας

Μοναχογιός και διάδοχος του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση. Ο θάνατός του σε αεροπορικό δυστύχημα, σε ηλικία 25 ετών, εξύφανε πάμπολλες ιστορίες συνωμοσίας.

Καμία έκπληξη, ο Kanye West ετοιμάζεται να μπει στη βιομηχανία του πορνό

Από ό,τι φαίνεται έχει αφήσει πίσω του τη "θρησκευτική φάση" που περνούσε.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Μία ξεχωριστή Range Rover εμπειρία

Το εμβληματικό brand του σύμπαντος των 4 τροχών παρουσίασε το ​​πρώτο Range Rover House στην Ελλάδα.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

3 πράγματα που μπορείς να κάνεις στο LinkedIn για να βρεις δουλειά πιο εύκολα

Οι ειδικοί στην αγορά εργασίας προτείνουν μερικά εύκολα βήματα που μπορείς να κάνεις μέσω του LinkedIn για να βελτιστοποιήσεις τις πιθανότητές σου.

Γραφει Παυλος Κρουστης