Μην τα χάνεις με την εποχική τριχόπτωση

Νίκησε την τριχόπτωση του φθινοπώρου με τις κατάλληλες αλλαγές στον τρόπο ζωής σου και τη βοήθεια των εξειδικευμένων, αποτελεσματικών προϊόντων για την περιποίηση των μαλλιών σου.

Εποχική τριχόπτωση λοιπόν. Κάθε φθινόπωρο, το ίδιο σκηνικό: Τρίχες παντού και –όχι– δεν μιλάμε για εκείνες του κατοικίδιού σου. Όταν έχεις για τα καλά επιστρέψει σε ρυθμούς καθημερινότητας, έρχεται μία στιγμή που συνειδητοποιείς, συνήθως στο ντους και όχι εκεί που πίνεις τον καφέ σου, ότι τα μαλλιά σου πέφτουν. Σε σημείο που δεν πιστεύεις στα μάτια σου.

Πρόβλημα με λύσεις

Δεκάδες, εκατοντάδες τρίχες να σου μένουν στις παλάμες την ώρα που λούζεσαι του καλού καιρού και αφού ξεβγάζεις το κεφάλι σου να βουλώνουν το σιφόνι της μπανιέρας. Τι γίνεται; Τρόμος. Τι γίνεται; Πανικός. Θα σου μείνει καμιά τρίχα στο κεφάλι; Ψυχραιμία: Εννοείται. Αρκεί να μην αρχίσεις να τραβάς τα μαλλιά σου και τα ξεριζώσεις από μόνος σου.

> Διάβασε ακόμη: Κι αν η πολλή δουλειά τρώει τα μαλλιά σου;

Εποχική τριχόπτωση είναι, θα περάσει. Τι μπορείς, όμως, να κάνεις όσο διαρκεί για να βοηθήσεις στην ανάκαμψη της σαμψώνειας ή μη κόμης σου και να μην αφήσεις τα πράγματα στην τύχη;

Καταρχήν, να το δουλέψεις το πράγμα εκ των έσω, βελτιώνοντας τη διατροφή σου, κάτι που δεν θα σε ωφελήσει μόνο ειδικώς, επί της κεφαλής σου, αλλά και γενικώς. Πρόσθεσε σε αυτήν πολλά φρούτα –όπως μήλα, ροδάκινα, ακτινίδια, παπάγια και ανανά–, τα οποία θα δώσουν στα μαλλιά σου τις βιταμίνες που χρειάζονται για να γειάνουν και να παραμείνουν υγιή.

Επίσης, νερό να μην ξεχνάς να πίνεις για να κρατάς τις τρίχες σου ενυδατωμένες, έτσι ώστε να μη σπάνε και φρόντιζε όσο λούζεσαι να κάνεις μασάζ στο τριχωτό σου –δηλαδή στο δέρμα στο οποίο φυτρώνουν τα μαλλιά σου– για να τονώνεις τη μικροκυκλοφορία του αίματος.

> Διάβασε ακόμη: Η περιποίηση των μαλλιών το φθινόπωρο

Στη συνέχεια, πέρνα στην επίθεση με τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης. Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις είναι να αγοράσεις ένα κομμωτηριακό ή φαρμακευτικό σαμπουάν με στοχευμένη δράση κατά της τριχόπτωσης και να απογειώσεις τα αποτελέσματά του με τη συνδυαστική χρήση μίας λοσιόν.

KORRES ΚΥΣΤΙΝΗ & ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ

Μην τα χάνεις με την εποχική τριχόπτωση

Ένα τονωτικό σαμπουάν ειδικά σχεδιασμένο για άντρες, ιδανικό για καθημερινή χρήση. Τα κλινικά στοιχεία για την αποτελεσματικότητά του μιλούν από μόνα τους. Μετά από 84 ημέρες εφαρμογής, με χρήση 3 φορές την εβδομάδα, σε in vivo test αυτοαξιολόγησης το 73% των αντρών παρατήρησε αυξημένη πυκνότητα μαλλιών και σε in vivo wash test κατά 56% μείωση της τριχόπτωσης.

SEB MAN THE BOSS

ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

SEBMAN THE BOSS ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ

Κάνει τα μαλλιά σου να δείχνουν αισθητά πιο πλούσια και με περισσότερο όγκο. Περιλαμβάνει εκχύλισμα γκουαρανά που αποτελεί φυσική πηγή ενέργειας, τονώνει τα μαλλιά και τους προσφέρει αντοχή. Όπως όλα τα προϊόντα της σειράς Seb Man, αναδίδει ένα αναζωογονητικό άρωμα περγαμόντου και ροζ πιπεριού. Για καλύτερα αποτελέσματα συνδύασέ το με το The Booster.

SEB MAN THE BOOSTER

ΛΟΣΙΟΝ ΧΩΡΙΣ ΞΕΒΓΑΛΜΑ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

ΛΟΣΙΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ SEBMAN ΤΗΕ BOOSTER

Μία λοσιόν για όλους τους τύπους μαλλιών που ενεργοποιεί την τρίχα, χαρίζοντας πιο πλούσια και αισθητά πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή, ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί ως λοσιόν διαμόρφωσης. Το αποτέλεσμα; Σου δίνει την αίσθηση ότι έχεις έως και 6.000 περισσότερες τρίχες.

APIVITA TONIC

ΤΟΝΩΤΙΚΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ 2

Ενισχύει τα μαλλιά ενάντια στην τριχόπτωση, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την πυκνότητα και τη δύναμή τους χάρη στη σύνθεσή του, που περιλαμβάνει ένα πατενταρισμένο σύμπλοκο ενεργοποίησης Hippophae, δεντρολίβανο και πρωτεΐνες λούπινου. Για καλύτερα αποτελέσματα συνιστάται ο συνδυασμός του με τα άλλα προϊόντα της σειράς Tonic (conditioner, λοσιόν και συμπλήρωμα διατροφής σε κάψουλες).

APIVITA TONIC

ΛΟΣΙΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ 1

Περιλαμβάνει Hippophae ΤC, πρωτεΐνες λούπινου και βιταμίνη Β3. Προλαμβάνει, μειώνει και καθυστερεί την εποχική τριχόπτωση, βελτιώνει την πυκνότητα των μαλλιών, ρυθμίζει τη λιπαρότητα και ευνοεί την ανάπτυξη δυνατών και υγιών μαλλιών.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

5 πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος στη σχέση σου

Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Σου έχουμε τη λύση ακόμα και αν νομίζεις πως το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Ο Novak Djokovic αφήνει σιγά σιγά τη ρακέτα και πιάνει το κρασί

Μία νέα καριέρα περιμένει τον Nole όταν και αν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Λίγη ακόμη Sydney Sweeney στη Χαβάη δεν έβλαψε κανέναν

Την είδαμε να κρέμεται ανάποδα από την οροφή αυτοκινήτου. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.