Apps που σε πληρώνουν για να περπατάς

Περπατάς και κερδίζεις. Όχι ευρώ αλλά ψηφιακά νομίσματα και κουπόνια για να αγοράσεις, περίπου, ό,τι βάλει ο νους σου.

Το καλύτερο κίνητρο, για κάποιους ανθρώπους, είναι το χρήμα. Οπότε δεν μπορούμε να φανταστούμε πιο αποτελεσματικό μέσο για να το ρίξεις στο περπάτημα και τη γυμναστική, αν σου αρέσουν τα 'λεφτά', από τα fitness apps που σε 'πληρώνουν' ανάλογα με το πόσα βήματα κάνεις ή το πόσο ενεργός είσαι, σε επίπεδο φυσικής δραστηριότητας. Καθώς έχουν αρχίσει να γίνονται εξαιρετικά δημοφιλή ανά τον πλανήτη, είπαμε να τους δώσουμε την προσοχή που τους αξίζει.

Sweatcoin

Κατεβάζεις το app, κάνεις εγγραφή και συναινείς με τον γεωεντοπισμό, έτσι ώστε να μπορούν να εντοπιστούν οι κινήσεις σου. Κάθε 1.000 βήματα που κάνεις, κερδίζεις και από 1 Sweatcoin, το ψηφιακό νόμισμα που μπορείς να εξαργυρώσεις στα πολλά συνεργαζόμενα με την πλατφόρμα καταστήματα, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνεται και το Amazon. Κάτι που κάνει τη χρήση του ακόμα πιο γοητευτική είναι το ότι, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, τα Sweatcoins σου τα ανταλλάζεις με 'κανονικό χρήμα'. Περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Apps που σε πληρώνουν για να περπατάς iStock

Virtuoso

Με το Virtuoso ανταμείβεσαι όχι μόνο όταν περπατάς αλλά και όταν κάνεις κάποιου είδους φυσική δραστηριότητα, ακόμα και όταν διαλογίζεσαι. Η ανταμοιβή σου συνίσταται σε πόντους ανταλλάξιμους με κουπόνια για να κάνεις τις αγορές σου από το Amazon και άλλες εταιρείες. Το συγκεκριμένο app έχει πολλά αβαντάζ, καθώς δεν σου 'τρώει' μπαταρία (δουλεύει χωρίς να χρησιμοποιεί GPS). Περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

> Διάβασε ακόμα: Πόσα βήματα την ημέρα εγγυώνται απώλεια λίπους

StepBet

Με παρόμοιο τρόπο λειτουργεί και το StepBet, μόνο που εδώ σου δίνεται η δυνατότητα να θέτεις κάθε εβδομάδα ένα fitness challenge στον εαυτό σου. Όσο πιο περίπλοκο είναι, τόσο πιο πολλά κερδίζεις. Το app είναι συμβατό με περιβάλλοντα FitBit, Garmin, Samsung Health και Google Fit. Περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

> Διάβασε ακόμα: Κολύμβηση vs. περπάτημα: Η καλύτερη άσκηση για φυσική κατάσταση

Runtopia

Το συγκεκριμένο app μετατρέπει κάθε βήμα σου σε ψηφιακά νομίσματα που μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να αγοράσεις αθλητικό εξοπλισμό. Περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

WinWalk

Το τελευταίο app που σου προτείνουμε είναι το WinWalk που ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα καθώς δεν προαπαιτεί το να κάνεις εγγραφή. Το κατεβάζεις και αρχίζεις να καταγράφεις τη φυσική σου δραστηριότητα. Η ανταμοιβή σου θα έρθει μέσα από δωροκάρτες εξαργυρώσιμες π.χ. στο Amazon, το Google Play και το NetflixΠερισσότερα με ένα κλικ εδώ.

* Τα προνόμια που αναφέρονται ενδέχεται να μην ισχύουν στην Ελλάδα.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Monica Bellucci καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια

Η νέα φωτογράφιση μάς θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.