O Josh Brolin και η workout ρουτίνα του ενόψει Dune 2

Ο Josh Brolin ξέρει πολύ καλά πώς να κρατιέται σε φόρμα πριν από μια μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή.

O Josh Brolin ήταν από τότε που τον θυμόμαστε, τεράστιος. Όχι μόνο σαν ηθοποιός αλλά και σωματικά. Ο κινηματογραφικός Thanos των τελευταίων ετών ήταν "σκληρός" και ως Gurney Halleck στο sci-fi saga, Dune και αυτόν τον καιρό τον βρίσκουμε να ετοιμάζεται για μεγαλύτερο ρόλο στο δεύτερο μέρος.

Η εκτεταμένη μεταφορά του κλασικού βιβλίου επιστημονικής φαντασίας Dune του Frank Herbert από τον Denis Villeneuve τελείωσε με ένα σωρό αναπάντητα ερωτήματα. Όλοι αναρωτηθήκαμε πέρυσι τέτοια εποχή τι ακριβώς συνέβη στον Warmaster Gurney Halleck. Την τελευταία φορά που είδαμε τον λιγομίλητο χαρακτήρα του Josh Brolin, έμπαινε στη μάχη κατά τη διάρκεια της νυχτερινής επίθεσης του οίκου Harkonnen στον οίκο Atreides. Μετά όμως, τον χάσαμε. Πολλοί θεατές που δεν έχουν διαβάσει το βιβλίο θα μπορούσαν να υποθέσουν ότι πέθανε εκτός οθόνης. Είναι αυτό αληθές;

Ο ρόλος του θα είναι μεγαλύτερος στο sequel

Ο Josh Brolin, που υποδύεται τον Gurney, ξέρει καλύτερα. Έχοντας πλέον διαβάσει το σενάριο για το επερχόμενο Dune: Μέρος 2, ο ηθοποιός άφησε να εννοηθεί σε πρόσφατο άρθρο του στο Hollywood Reporter ότι θα παίξει μεγαλύτερο ρόλο στη δεύτερη συνέχεια. Για αυτόν το λόγο έχει μπει για τα καλά στη σωματική του προετοιμασία για την ταινία. Ο Brolin πρόσφατα μοιράστηκε στα social media την "πρωινή προθέρμανση" του για το Part 2.

"20 squats, 20 dips, 20 push ups στη σάουνα. Έπειτα 5 γύροι των 30 λεπτών, ακολουθούμενοι από μια κρύα βουτιά για 5 λεπτά. Αυτό ακολουθεί μια 25λεπτη κυκλική προπόνηση cardio χωρίς ξεκούραση", έγραψε μεταξύ άλλων ο Brolin στη λεζάντα.

Η ξαφνική, ακραία εναλλαγή από τη ζεστή σάουνα σε ένα κρύο μπάνιο είναι σίγουρα ένας τρόπος για να ξυπνήσεις το πρωί. Στην πραγματικότητα, είναι μια τεχνική που προτιμά ο επαγγελματίας σέρφερ και επιχειρηματίας γυμναστικής Laird Hamilton, ο οποίος χρησιμοποιεί τη θερμική έκθεση για να "ενισχύσει το σύστημα" και να δώσει στον εαυτό του ώθηση από το ξύπνημα.

> Διάβασε ακόμη: Ίσως έχουμε επικό cast στο Dune: Part Two

Φυσικά, ο Brolin έχει αποδείξει μέχρι τώρα ότι μπορεί να βγάλει εις πέρας ένα έντονο πρόγραμμα προπόνησης για έναν κινηματογραφικό ρόλο. Πριν από πέντε χρόνια άλλωστε, στο Deadpool 2, ήταν επίσης εξωπραγματικός. Τελευταία, είναι βέβαιο πως έχει χτίσει οπίσθια δύναμη και σταθερότητα, καθώς περνούσε ένα μεγάλο μέρος του χρόνου του πάνω σε άλογο για το western δράμα Outer Range.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Είναι ωραίο να σε γλείφει ο σκύλος σου, αλλά ίσως είναι επικίνδυνο

Να και κάτι που πραγματικά, δε μας απασχολούσε. Μέχρι σήμερα δηλαδή.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Pierce Brosnan και Helen Mirren μόλις υπέκυψαν στο Netflix

Η πλατφόρμα απέκτησε τη μεταφορά του μυθιστορήματος The Thursday Murder Club και οι δύο ηθοποιοί θα πρωταγωνιστήσουν.

5 επιστημονικοί λόγοι που δε μπορείς να διαχειριστείς τον θυμό

Γιατί, δε μαθαίνουν όλοι να εκφράζουν τα συναισθήματά τους και το θυμό τους με υγιείς τρόπους...

H Anne Hathaway είναι πλέον αγνώριστη

Η αλλαγή στην εμφάνισή της που δεν περίμενε κανείς.