Η διατροφή που έχτισε το κορμί του Chris Hemsworth

10 γεύματα και περίπου 4.500 θερμίδες ανά ημέρα βοήθησαν τον Chris Hemsworth να γίνει αυτό που είναι σήμερα.

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που είδαμε τελευταία φορά "ανθρώπινο" το σώμα του Chris Hemsworth. Το τελευταίο χρονικό διάστημα μοιάζει πολύ περισσότερο με Ολύμπιο Θεό, παρά με κανονικό ηθοποιό. Ο Thor -που γεννήθηκε μία μέρα σαν κι αυτή το 1983- έριξε πολλή δουλειά για να τα καταφέρει και έφαγε πολύ. Έφαγε υπερβολικά πολύ. Παρακάτω θα διαβάσουμε τι είπε για τη διατροφή του Hemsworth, ο προσωπικός του σεφ, ο οποίος πέρασε αρκετή ώρα στην κουζίνα για εκείνον. 

Ο προσωπικός σεφ του Θεού του Κεραυνού λοιπόν, αποκάλυψε την καθημερινή δίαιτα του σταρ της Marvel για τον όγκο, η οποία αποτελείται από 4500 θερμίδες μοιρασμένες σε 10 γεύματα.

Ο αυστραλός σεφ Dan Churchill, ο οποίος παρέχει συνταγές για την εφαρμογή του Hemsworth, Centr, δήλωσε στη Daily Mail ότι ο ηθοποιός δε φοβάται να θυσιάσει τη γεύση για να "γίνει η δουλειά" και ότι τα αγαπημένα φαγητά του Hemsworth περιλαμβάνουν μπριζόλα, ρύζι, μπρόκολο, κοτόπουλο και πρωτεϊνικά ροφήματα μπανάνας.

Πώς έφτασε τις 4.500 θερμίδες κάθε ημέρα

Σύμφωνα με τον διάσημο σεφ, ένα από τα ροφήματα που προτιμά ο Hemsworth είναι ένα ρόφημα πρωτεΐνης με μπανάνα, δύο χουρμάδες, γάλα αμυγδάλου και μια μεζούρα πρωτεΐνης. Ωστόσο, είναι (και) η καθημερινή του διατροφή που τον διαχωρίζει από εμάς τους κοινούς θνητούς.

Διαβάστε Επίσης

Ενδεικτικά, η μέση ημερήσια πρόσληψη θερμίδων για τους άνδρες είναι 2500 θερμίδες. Ε, λοιπόν, ο Hemsworth χρειαζόταν άλλες 2000 θερμίδες επιπλέον για να μπορέσει να γίνει Thor και τα 10 γεύματα αυτού του είδους, αποτέλεσαν τον τέλειο σύμμαχό του.  

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έχει αποκαλύψει ο σεφ του, ένα μόνο από τα 10 του γεύματα θα εμπεριείχε τα παρακάτω:

  • Μια ολόκληρη μοσχαρίσια μπριζόλα 200 γραμμαρίων
  • 100 γραμμάρια μαγειρεμένο λευκό ρύζι
  • 50 γραμμάρια μαγειρεμένο μπρόκολο

Από μόνο του, το γεύμα δε φαίνεται τόσο εντυπωσιακό για το μεσημεριανό ενός bodybuilder. Ωστόσο, όταν πολλαπλασιάζεται επί 10, τότε αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε πώς ο Thor απέκτησε ξαφνικά τόσο όγκο. Ο πρωταγωνιστής του Extraction έχει μοιραστεί και στο παρελθόν την καθημερινή του διατροφή και εκείνη τη φορά περιλάμβανε ένα πλάνο γευμάτων πλούσιο σε λευκό ψάρι και χόρτα.

Πρόκειται για μία κάπως πιο λιτή προσέγγιση από τις 4500 θερμίδες που προβλέπονται σήμερα, που ίσως σημαίνει ότι ο Hemsworth προσπαθεί να χτίσει μυικό ιστό και να πάρει όγκο, αφού ανακοίνωσε ότι θα κάνει ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα. Ανεξάρτητα από το πόσο εύγευστη είναι η καθημερινή του διατροφή με μπρόκολο και μπριζόλα, είναι σαφές ότι έχει δεσμευτεί να διατηρήσει την πολυπόθητη σωματική του διάπλαση.

Και ενώ μπορεί να είναι μεγάλη η αναμονή μέχρι να βγει στις αίθουσες η επόμενη ταινία Thor, ο Hemsworth σίγουρα προσπαθεί να παραμείνει σε άριστη κατάσταση. Τα αποτελέσματα, είναι έτσι κι αλλιώς ορατά στο Extraction 2

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι τα αυτοκίνητα SDV;

Ό,τι πρέπει να ξέρεις για την επόμενη μέρα της αυτοκίνησης.

Γραφει TopGear

Ανθή Φακιδάρη, η 20χρονη Ελληνίδα που κάνει καριέρα στο μόντελινγκ

Η Ανθή Φακιδάρη έχει περπατήσει μεταξύ άλλων στις πασαρέλες των Chanel, Armani και Givenchy.

Νίκος Παππάς - Βαγγέλης Περρής, ένα ακόμη αχρείαστο beef

Όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες.

Το Dragon's Dogma 2 είναι απλά ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του 2024

Δοκιμάσαμε το νέο action RPG της Capcom και σου μεταφέρουμε την εμπειρία μας.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Πώς μπορείς να 'ξαναβαφτίσεις' το iPhone σου

Μέσα σε μόλις ένα λεπτό μπορείς να αλλάξεις όνομα στη συσκευή σου.

Γραφει Παυλος Κρουστης