To workout του Chris Hemsworth που μπορείς να κάνεις στο σπίτι

Μία από τις αγαπημένες του προπονήσεις δε χρειάζεται εξοπλισμό γυμναστηρίου για να την κάνεις.

O Chris Hemsworth είναι γνωστός για τις προπονητικές ρουτίνες που προτείνει στα social media του κατά καιρούς και μία από αυτές είναι αυτή που θα δεις παρακάτω. Αποτελείται από 7 διαφορετικές κινήσεις, και είναι γρήγορες επειδή δεν υπάρχει ανάπαυση ενδιάμεσα. Θα πρέπει να τις κάνουμε όλες, τη μία μετά την άλλη, ώστε να μπορέσουμε τελικά να ξεκουραστούμε για 60 δευτερόλεπτα. Τι πρέπει να κάνουμε για να πετύχουμε την προπόνηση του Thor;

Η συνεχόμενη προπόνηση του Hemsworth

  • Squats x 5 επαναλήψεις
  • Περπάτημα στα 4- 5 μέτρα
  • Sit-through x 10 επαναλήψεις
  • Κάμψεις x 10
  • Step-ups x 10 (κάθε πλευρά)
  • Στατικά άλματα x 5 (κάθε πλευρά)
  • Γλιστρήματα x 5 (κάθε πλευρά)
  • Ξεκούραση 1 λεπτό

 

> Διάβασε ακόμη: Το workout του Chris Hemsworth περιλαμβάνει 'πολλές φωνές και ουρλιαχτά'

Στην ανάγνωση μπορεί να φαίνεται εύκολο, όμως όταν γίνονται συνεχόμενες οι ασκήσεις τα πράγματα δυσκολεύουν. Θα πρέπει να ολοκληρωθούν συνολικά 10 σετ για να τελειώσει την προπόνηση. Η συνέπεια είναι σημαντική ενώ παράλληλα μπορούμε να συνδυάσουμε αυτές τις ασκήσεις με άλλες της επιλογής μας (κατά προτίμηση όχι την ίδια ημέρα) για να διατηρήσουμε τη φόρμα μας κατά τη διάρκεια των διακοπών. Το καλύτερο είναι ότι, καθώς είναι αρκετά γρήγορο και χωρίς υλικά, οπότε μπορεί ο καθένας να κάνει την προπόνηση αυτήν τις μέρες που δεν υπάρχει όρεξη για ή χρόνος για οτιδήποτε άλλο. 

Σίγουρα η πρώτη φορά θα είναι ζόρικη, όμως είναι δυνατό να ολοκληρώσουμε την προπόνηση στο σπίτι ή όπου κι αν βρισκόμαστε.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η νέα δίαιτα του Orlando Bloom περιλαμβάνει (και) δηλητήριο βατράχου

Ο δημοφιλής ηθοποιός μόλις αποκάλυψε ότι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το Orlando Bloom: To the Edge έκανε ακραία πράγματα - και όχι μόνο στη διατροφή του.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Καλώς ήρθες ηλεκτρική Ferrari

Όσα γνωρίζουμε για το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό αυτοκίνητο της ιταλικής εταιρείας που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2025.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Πώς θα αντιμετωπίσεις την τενοντίτιδα ώμου, αν παίζεις τένις

Όλα όσα γνωρίζουμε για την πρόληψη και την θεραπεία της ασθένειας.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.