Κανείς, ούτε οι κινηματογραφικοί αστέρες είναι απαθείς και ατάραχοι μπροστά σε μία νέα δουλειά. Ο 27χρονος ιρλανδός ηθοποιός Paul Mescal, εξώφυλλο στο νέο τεύχος του Esquire UK, έρχεται με κάτι μεγάλο: θα πρωταγωνιστήσει στη συνέχεια του οσκαρικού blockbuster Gladiator του Ridley Scott, ένα πολυαναμενόμενο όσο και μυστηριώδες sequel. "Δεν μπορώ να σας πω πόσο στρεσαρισμένος μόνο και μόνο μιλώντας για το συγκεκριμένο φιλμ, σίγουρα το μεγαλύτερο που θα έχω παίξει” λέει ο πρωταγωνιστής των ταινιών Aftersun και Normal People και συνεχίζει "Νιώθω ενθουσιασμένος, αλλά δύσκολα κάποιος ξεφεύγει από τη βαριά κληρονομιά της πρώτης ταινίας”.

Αν και δεν έχουν διαρρεύσει πολλές λεπτομέρειες για το sequel του Gladiator, γνωρίζουμε ότι ο Mescal παίζει τον Lucius, γιο του Russell Crowe από το original, και θα περιμένουμε μέχρι το 2024 για να το δούμε στις αίθουσες. O Pedro Pascal, πρωταγωνιστής της σειράς The Last of US του HBO, θα είναι ανάμεσα στους συμπρωταγωνιστές. Οι δύο άνδρες βρέθηκαν τυχαία πριν από λίγες μέρες στο αεροδρόμιο του Los Angeles. "Ήρθε κοντά μου και φάνηκε πολύ αυθεντικός, ανυπομωνώ να τα πούμε περισσότερο μαζί έξω” ανέφερε ο Mescal. Οι Denzel Washington, Derek Jacobi και Joseph Quinn είναι επίσης μέλη του cast. Και ναι, ο Mescal θα γίνει "φέτες”, κάτι που το απαιτεί ο ρόλος.

Δουλεύει μαζί με έναν personal trainer, τον Tim, με videos από τα sessions να κυκλοφορούν στο ίντερνετ, ενώ εκπαιδεύεται πάνω σε επικίνδυνες σκηνές και παίρνει μαθήματα ιππασίας. Δε χάνεται, όμως, όλο το fun μέσα από αυτήν τη διαδικασία. "Το έχω θέσει εξ αρχής στον Tim, πίνω και καπνίζω και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει”.

Ενώ παραδέχεται ότι αρχίζει να εθίζεται με τη γυμναστική, δεν είναι και κάτι που τον απασχολεί τόσο πολύ. "Όταν παίζεις ένα μονομάχο, πρέπει να είσαι δυνατός και σε φόρμα” λέει στο Esquire UK. "Μία ταινία σαν το Gladiator είναι διαφορετική από μία superhero ταινία... O Russell Crowe έπρεπε να είναι δυνατός γιατί μόνο έτσι έχει νόημα για τον χαρακτήρα που υποδύεται”.

Ίσως, τελικά, είναι δική μας λάθος προσέγγιση όταν οι ηθοποιοί καλούνται να παίξουν ρόλους που απαιτούν πολύ χρόνο στο γυμναστήριο. "Υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες ερωτήσεις να μου κάνουν για τις ταινίες από το να με ρωτάνε πόσες θερμίδες κατανάλωσα σε μία μέρα” συμπληρώνει. "Όταν ακούς κάποιον να λέει ότι κατανάλωσε 7000 θερμίδες σε μία μέρα, μάλλον λέει ψέματα”.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.