Δύο νέες θεραπείες για τη μείωση του κοιλιακού λίπους

Πώς οι μέθοδοι CoolSculping και Laser Waves θα σε κάνουν "φέτες".

Γράφει: Νίκος Αγάθος 01 Μαρτίου 2019

Το πώς να φτιάξεις six-pack σαν το ηθοποιό που ενσάρκωσε τον Wolverine (Hugh Jackman), είναι μια από τις πιο περιζήτητες ερωτήσεις στο Google, ειδικά για εκείνους τους άντρες που αισθάνονται ότι το καλοκαίρι πλησιάζει. Και η απάντηση  βρίσκεται εδώ.

Για να αποκτήσεις μια επίπεδη κοιλιά το συντομότερο δυνατόν, η λύση δεν κρύβεται πίσω από την κατάλληλη διατροφή (η οποία απαιτεί χρόνο) ή μια έντονη προπόνηση (η οποία απαιτεί πόνο), παρά μόνο σε δυο θεραπείες, που καταφέρνουν να κάνουν το χρόνο και τον πόνο παρελθόν.

Six-pack με CoolSculping  

Πρόκειται για μια μη επεμβατική θεραπεία που "παγώνει" το συσσωρευμένο σωματικό λίπος και το βοηθά να αποβληθεί από τον οργανισμό χωρίς την ανάγκη χειρουργικών διαδικασιών, όπως η λιποαναρρόφηση. "Το ειδικό μηχάνημα, εφαρμόζεται στην περιοχή της κοιλιάς παρέχοντας υψηλά επίπεδα ψύξης, τα οποία νεκρώνουν το λιπώδη ιστό χωρίς να καμία ανεπιθύμητη επίδραση στους μυς ή τα όργανα και, κυρίως, χωρίς ίχνος πόνου", λέει η Donatella Mecchia, γιατρός αισθητικής και εναλλακτικής ιατρικής στην κλινική Juneco του Μιλάνου.

Τα αποτελέσματα δεν είναι άμεσα ορατά. Ωστόσο έπειτα από δυο εβδομάδες τα λιπώδη κύτταρα που εκτίθενται σε αυτήν την αλλαγή θερμοκρασίας, ξεκινούν μια διαδικασία αυτοκαταστροφής και φυσικής αποβολής μέσω των ούρων. Μέσος όρος αποβολής κοιλιακού λίπους είναι το 20% με την πρώτη συνεδρία και έως 50% έως το τέλος της θεραπείας CoolSculping.

Δύο νέες θεραπείες για τη μείωση του κοιλιακού λίπους

"Οι ιδανικοί υποψήφιοι για τη θεραπεία είναι άντρες οι οποίοι γυμνάζονται έστω και περιστασιακά και οι οποίοι δεν έχουν τάσεις βουλιμίας", λέει η Mecchia.

> Κόστος: Ανάλογο της έκτασης της περιοχής, με μίνιμουμ τα 600€ ανά συνεδρία.  

Πιο αδύνατη κοιλιά σε 10 λεπτά με Laser Waves

ΤΖΑΚΜΑΝ

Στις περιπτώσεις που το κοιλιακό λίπος δεν αποτελεί μόνιμη και διαχρονική κατάσταση, η τόνωση και μόνο των ιστών αρκεί για να παράξει αποτελέσματα six-pack, μέσω μιας θεραπευτικής μεθόδου η οποία χρησιμοποιεί εστιασμένα μικροκύματα, που εκπέμπονται μόνο σε επαφή με το δέρμα. "Σε αντίθεση με άλλες τεχνολογίες όπως η ραδιοσυχνότητα -που θερμαίνει την επιφάνεια του δέρματος- τα μικροκύματα Laser Waves διεισδύουν στον υποδόριο λιπώδη ιστό κρατώντας τον περιβάλλοντα ιστό υγιή και τονωμένο", εξηγεί η Mecchia.

> Το πιο καλό νέο είναι ότι η θεραπεία διεξάγεται σε σύντομες συνεδρίες που δεν ξεπερνούν τα 10 λεπτά, με τη μέση τιμή να φτάνει στα 290€.

Από: Esquire ES

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Χρηστικός οδηγός αυτοπεποίθησης για εσωστρεφείς

Οι εσωστρεφείς έχουν εσωτερικές δυνάμεις, τις οποίες δεν 'διαφημίζουν', αλλά τις επιστρατεύουν όποτε υποχρεώνονται να αντιμετωπίσουν δύσκολες και άβολες καταστάσεις.

Πώς θα χτίσεις γρήγορα τεράστια πλάτη

Πώς θα χτίσεις γερή και μυώδη πλάτη εύκολα, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Η προπόνηση που θα σε απαλλάξει από το στρες

Τι ακριβώς είναι οι πλειομετρικές ασκήσεις και πώς θα σε βοηθήσουν.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Μερικά βαθυστόχαστα τραγούδια που πέρασαν από την ελληνική δισκογραφία

Μία μικρή αναδρομή σε κορυφαίες στιχουργικές στιγμές με αφορμή το "Δυνατά (Τα-τα-τα)".

Με αυτά τα memes μπήκε καλά η χρονιά

Τα πρώτα viral memes του 2022 είναι εδώ και είναι απολαυστικά.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Πώς το κρύο επηρεάζει την μπαταρία του κινητού

Γενικά, οι ακραίες θερμοκρασίες δεν είναι το φόρτε του.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη