Η Garmin Greece και το Spetses mini Marathon επιβραβεύουν τους γυμναστές

Η Garmin Greece και το Spetses mini Marathon, στο πλαίσιο εορτασμού των 10 χρόνων ζωής του, διοργανώνουν μια "Coach Appreciation Week", με σκοπό να επιβραβεύσουν τους γυμναστές, οι οποίοι τους τελευταίους δύο μήνες δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα.

Γράφει: Esquire Editors 14 Μαΐου 2020

Η Garmin Greece και το Spetses mini Marathon, στο πλαίσιο εορτασμού των 10 χρόνων ζωής του, διοργανώνουν μια "Coach Appreciation Week”, με σκοπό να επιβραβεύσουν τους γυμναστές, οι οποίοι τους τελευταίους δύο μήνες δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα, με στόχο να μας βοηθήσουν να παραμείνουμε πρωτίστως ψυχικά υγιείς, αλλά και σωματικά δυνατοί.

Η Garmin Greece και το Spetses mini Marathon επιβραβεύουν τους γυμναστές

Η κορυφαία εταιρεία smartwatch παγκοσμίως και το μεγαλύτερο multisport event της χώρας, καθ’ όλη τη διάρκεια της καραντίνας, μέσα από τα social media κανάλια επικοινωνίας τους, δημοσίευαν tips και ασκήσεις γυμναστικής για τους πιστούς και αγαπημένους τους φίλους, με την πολύτιμη βοήθεια έμπειρων προπονητών. Σε αυτό το πλαίσιο, με σκοπό να αναδείξουν το ιδιαίτερο έργο και τη συμβολή τους, καλούν το αθλητικό κοινό να τους επιβραβεύσει, συμμετέχοντας σε μία πρωτότυπη "Coach Appreciation Week”!

Αλεξάνδρα Ρίζου

Συγκεκριμένα, από τις 18 έως τις 25 Μαΐου, οι συμμετέχοντες μπορούν να εκφράσουν το "ευχαριστώ" τους, αναρτώντας στον προσωπικό τους Instagram λογαριασμό, μία φωτογραφία του αγαπημένου τους προπονητή σε post, κάνοντας tag τους λογαριασμούς @garmingreece και @spetses_marathon, μαζί με το hashtag #lovemycoach. Ο προπονητής με τις περισσότερες "καρδιές", θα λάβει δώρο ένα νέο ρολόι Garmin Fenix 6!

Garmin team

Τόσο κατά τη διάρκεια της καραντίνας, αλλά και στην παρούσα φάση που τα γυμναστήρια παραμένουν κλειστά και οι δυνατότητες άθλησης είναι περιορισμένες, οι γυμναστές προσφέρουν αδιάλειπτα τις απαραίτητες συμβουλές, είτε μέσα από τα καθημερινά live training sessions, είτε μέσω online βίντεο.

Garmin team 5

Μάλιστα, άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι την ώρα που κρίνεται η βιωσιμότητα ολόκληρου του κλάδου, οι ίδιοι οι γυμναστές δεν "το έχουν βάλει κάτω" και φροντίζουν συνεχώς να είναι δίπλα στους αθλούμενους.

Garmin Team 5

Με "όπλο" την εφευρετικότητα τους, έδωσαν έμφαση σε ασκήσεις με το βάρος του σώματος, ενώ αξιοποίησαν απλά καθημερινά αντικείμενα σπιτιού (όπως μπουκάλια, καρέκλες), για να κάνουν την προπόνηση πιο αποτελεσματική, χαρίζοντας ευεξία και καλή φυσική κατάσταση, σε μια δύσκολη περίοδο για όλους.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Νέα

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Η σωστή χρήση των κλιματιστικών

Όλα όσα πρέπει να κάνουμε σε σπίτια και επιχειρήσεις λόγω κορονοϊού.

15λεπτο πρόγραμμα για στέρνο και χέρια

Ταχύρρυθμη προπόνηση τριών απλών αλλά απαιτητικών ασκήσεων.