Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να φτιάξεις σανγκρία με ρόδι, το απόλυτο, απολαυστικό, φρουτένιο φθινοπωρινό ποτό.
Υλικά
- 1 μπουκάλι ημίγλυκο, αφρώδες, λευκό κρασί
- 1,5 φλιτζάνι χυμό ρόδι
- ¾ του φλιτζανιού λικέρ πορτοκάλι
- 2 πορτοκάλια - χυμό από το ένα και κομμένο σε λεπτές, στρογγυλές φέτες το δεύτερο
- ½ φλιτζανιού σπόρους ροδιού
- 10-12 φύλλα από φρέσκια μέντα
- 1 μπουκάλι αφρώδες Moscato
- Πάγος
> Διάβασε ακόμα: Τα σκωτσέζικα ουίσκι που θα πιεις μέχρι τα Χριστούγεννα
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο δοχείο, ανακάτεψε το λευκό κρασί, τον χυμό ροδιού, το λικέρ και τον φρέσκο χυμό πορτοκάλι. Πρόσθεσε τους σπόρους ροδιού, τις φέτες από το δεύτερο πορτοκάλι και τα φύλλα μέντας. Φύλαξέ το στο ψυγείο μέχρι να είσαι έτοιμος να το σερβίρεις. Όταν είσαι έτοιμος, πρόσθεσε στο μείγμα το Moscato. Γέμισε τα ποτήρια σου με πάγο. Βάλε μέσα τη σανγκρία και τα φρούτα και διακόσμησε με μερικά έξτρα φύλλα μέντας.
Από: Madamefigaro.gr