Η αναγέννηση του ελληνικού κρασιού

Τρεις experts από τον χώρο του κρασιού μιλούν στο Esquire για το οινικό success story των τελευταίων ετών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Πίνοντας ουίσκι σε 4 διαφορετικά σημεία της Γης

Από το Κεντάκι και τα Χάιλαντς μέχρι την Ιαπωνία και τον Καναδά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Μάλλον ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για το μεξικάνικο ουίσκι

Η τεκίλα αποκτά σημαντικό αντίπαλο στη μεξικάνικη αγορά. Και μάλιστα, από εκεί που δεν το περίμενε.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το Aperol Spritz, η ιστορία του και το απόλυτο pairing με την πίτσα

Τι πρέπει να ξέρεις για το ίσως δημοφιλέστερο απεριτίφ του πλανήτη, πώς θα το φτιάξεις και πώς θα το συνδυάσεις.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Πίνουμε όπως τη δεκαετία του 1920

Όλο και περισσότερα trends του κόσμου του ποτού θυμίζουν την Ποτοαπαγόρευση.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Κρασί & τυρί: Tέλειος γάμος ή σίγουρο διαζύγιο;

Ένας ειδικός μας εξηγεί όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το ιδανικό pairing κρασιών και τυριών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα λάθη που δεν πρέπει να κάνεις με τη σαμπάνια

Χρηστικός οδηγός για να απολαύσεις στο απόλυτο το ποτό.

Γραφει Μπαμπης Δουκας