Το ελληνικό κρασί βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες, αν όχι στην κορυφαία, φάσεις της ιστορίας του, που χρονολογείται από το 2.500 π.Χ. Χρειάστηκε όμως να φτάσουμε στις πιο πρόσφατες δεκαετίες ώστε να υπάρξει, αρχικά, η σωστή αντιμετώπισή του και, έπειτα, η αναγνώριση του σε διεθνές επίπεδο. Και πράγματι, οι άνθρωποι που αποτελούν την κινητήριο δύναμη του χώρου ίσως να έχουν ανακαλύψει εκείνη τη μαγική φόρμουλα που θα έκανε ακόμη και τον Βάκχο να χαμογελά από ικανοποίηση παρακολουθώντας τα τεκταινόμενα των τελευταίων ετών αλλά και τους παράγοντες που δημιουργούν αισιοδοξία για το μέλλον.

Στο γενικότερο πλαίσιο λοιπόν αυτό και με motto "Ξεχωριστά κρασιά για ξεχωριστούς ανθρώπους", o Σύνδεσμος Μικρών Οινοποιών Ελλάδος διοργανώνει την 3η έκθεση του μετά από δύο χρόνια αναγκαστικής "αποχής". 

Την Κυριακή 3 και την Δευτέρα 4 Απριλίου, 44 Έλληνες παραγωγοί θα υποδεχτούν τους επαγγελματίες του χώρου και το οινόφιλο κοινό σε μία εκδήλωση αφιερωμένη στις προσπάθειες των μικρών ποιοτικών παραγωγών,  στο Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος".

 


Info

Μικροί Οινοποιοί 2022
3 & 4  Απριλίου 2022
Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος", Πειραιώς 254, Ταύρος
Ωράριο έκθεσης: 
Κυριακή 3 Απριλίου 11.00 - 19.00 
Δευτέρα 4 Απριλίου 11.00 - 19.00
smoe.com.gr