Η κατανάλωση αλκοόλ είναι κομμάτι της ζωής κάθε ενήλικα, μια σχέση που επιβάλλεται να απολαμβάνουμε με υπευθυνότητα, χωρίς υπερβολές.

Αυτός είναι ο στόχος της νέας πρωτοβουλίας της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας για την υπεύθυνη κατανάλωση, η οποία αφορά τη σχέση του προμηθευτή με τον καταναλωτή, συμβάλλοντας στην οικοδόμηση μιας σχέσης εμπιστοσύνης ανάμεσά τους.

Το νέο app, "ΣΕΡΒΙΡΩ ΥΠΕΥΘΥΝΑ", που δημιούργησε σε συνεργασία με την Ένωση Bartenders Ελλάδος και την Μη Κυβερνητική Οργάνωση "Νηφάλιοι-στην υγειά μας", τονίζει τη σημασία και την αξία της υπεύθυνης διάθεσης αλκοόλ επιμορφώνοντας τους bartenders και τους επαγγελματίες της εστίασης.

Κατεβάζοντας αυτή την καινοτόμο εφαρμογή στο κινητό του, ο χρήστης μπορεί να έχει ανά πάσα στιγμή πρόσβαση σε έγκυρες πληροφορίες και στοιχεία για το αλκοόλ, καθώς και συμβουλές για ενδεδειγμένους τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισης δυσάρεστων καταστάσεων που σχετίζονται με την υπερκατανάλωση αλκοόλ, υποστηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη διαμόρφωση μιας κουλτούρας υπευθυνότητας.

H συνέχεια στο Thetoc.gr