Πίσω στο 1897 (και πολύ πριν το Limoncello Di Capri γίνει γνωστό), η Vincenza Canale, μία από τις πρώτες ξενοδόχους στο νησί του Κάπρι, συνήθιζε να προσφέρει ένα ποτήρι limoncello στους επισκέπτες του διάσημου καταλύματός της, Mariantonia. Το ποτό της παρασκευαζόταν από τα λεμόνια του κήπου της – δείγμα κοσμοπολίτικης αυθεντικότητας.
Στο σήμερα, η ίδια ακριβώς αρχή ακολουθείται για την παρασκευή του Limoncello Di Capri, που ξεχωρίζει για την 100% φυσική συνταγή του και, διόλου τυχαία, έχει εξελιχθεί στο best-selling της κατηγορίας του σε μπαρ και εστιατόρια της Ιταλίας.
Το craftmanship, η ιταλική αριστεία, η αφιλτράριστη φυσιογνωμία, ο σεβασμός στην παράδοση και την τοπική κοινωνία, το πάθος και το εκρηκτικό άρωμα λεμονιού, με διακριτικές νότες ζαχαρωτών με γλυκόπικρη επίγευση, δένουν αρμονικά, για μια πρόταση που απολαμβάνεται σκέτη και καλά παγωμένη ή ως εξαιρετικό συστατικό που δίνει απαράμιλλη γεύση στα cocktails.
Απολαύστε Υπεύθυνα