Το πιο συγκινητικό βίντεο για το πρωτάθλημα της Λίβερπουλ

Ο πιτσιρικάς που πανηγύρισε τελευταία φορά το 1990, είναι πια πατέρας το 2020.

Γράφει: Esquire Editors 28 Ιουνίου 2020

Η Λίβερπουλ ανέβηκε ξανά στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου έπειτα από 30 χρόνια, αφού η ήττα της Σίτι από την Τσέλσι την έστεψε και μαθηματικά πρωταθλήτρια Αγγλίας. Η πολύχρονη αναμονή έλαβε τέλος για τους φίλους των "κόκκινων" σε όλο τον κόσμο, καθώς πρόκειται για την πιο δημοφιλή αγγλική ομάδα σε όλο τον κόσμο. Οι 3 δεκαετίες είναι πολλές, αφού πρόκειται για μια γενιά ολόκληρη που πέρασε μέχρι η Λίβερπουλ να κατακτήσει ξανά τον τίτλο.

Το Bleacher Report ετοίμασε ένα θαυμάσιο βίντεο, με ένα παιδί να φτάνει σε ηλικία να γίνει πατέρας ώστε να δει και πάλι πρωτάθλημα από τη Λίβερπουλ. Σε αυτό, που έχει διάρκεια 1 λεπτό και 16 δευτερόλεπτα, βλέπουμε έναν μικρό φίλο της Λίβερπουλ να μεγαλώνει πηγαίνοντας στο γήπεδο μαζί με τον πατέρα του, για να χάσει κάποια στιγμή τον πατέρα του καθώς περνούν τα χρόνια και να φτάσει να πηγαίνει στο Άνφιλντ ως πατέρας πλέον, μαζί με την κόρη του και την οικογένειά του.

Ο κύκλος της ζωής και η επιστροφή της Λίβερπουλ στην κορυφή μετά από τρεις γεμάτες δεκαετίες, σε ένα video που ραγίζει καρδιές και δεν μπορείς παρά να ανατριχιάσεις και να υποκλιθείς στο μεγαλείο του ποδοσφαίρου και των συναισθημάτων που μπορεί να κατακλύσει μία ανθρώπινη ψυχή.

 
The wait for Liverpool is over.

1990-2020. Liverpool's 30-year wait for a league title is over.

Posted by Bleacher Report Football on Thursday, June 25, 2020

Από: Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

O Λευτέρης Πετρούνιας είναι γεννημένος νικητής

Ο µαέστρος των κρίκων και θρύλος της ενόργανης γυµναστικής ενορχηστρώνει στο Esquire ιστορίες αθλητικών κατακτήσεων, οικογενειακές µελωδίες και το αρµονικό µείγµα της ανθεκτικότητας µε την επιµονή.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Youth League, στην κορυφή της Ευρώπης ο Ολυμπιακός

Ο πρώτος ελληνικός σύλλογος που σηκώνει Ευρωπαϊκό στο ποδόσφαιρο.

Μια φορά κι έναν καιρό, ο Michael Jordan σκόραρε 63 πόντους σε έναν αγώνα

Χρόνια πριν κατακτήσει το πρώτο του πρωτάθλημα με τους Σικάγο Μπουλς, ο Michael Jordan έγραφε ιστορία στα Playoffs της Ανατολικής Περιφέρειας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

O Κωνσταντίνος Τζολάκης του Ολυμπιακού απέκρουσε μέσα σε ένα βράδυ τα περισσότερα πέναλτι στην καριέρα του

Ο 21χρονος Έλληνας τερματοφύλακας έβαλε τέλος στα ευρωπαϊκά όνειρα της Φενέρ με υπέροχη εμφάνιση στην καθοριστική διαδικασία των πέναλτι.

Ο Kimi Raikkonen στο F1 GP της Κίνας

Ο Φινλανδός πρώην πρωταθλητής της Formula 1 είναι οδηγός εξέλιξης της κινεζικής φίρμας...

Γραφει TopGear

Luka Modric, δε σε χορταίνουμε

Ο 38χρονος κροάτης μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρει ακόμα υπερθέαμα.

Γραφει Γιαννης Σπανος