Ένα από τα πρώτα πράγματα που θα κάνει κάθε αυθεντικός φίλος της πορτοκαλί μπάλας κατά τη διάρκεια των διακοπών του είναι να αναζητήσει το πλησιέστερο γηπεδάκι μπάσκετ στο νησί για τα καλοκαιρινά μονά. Η πιο ανέμελη εποχή του χρόνου άλλωστε ενδείκνυται για μονά μέχρι αργά το βράδυ, ειδικά τώρα που ξεκινά και πάλι το ΝΒΑ και θα υπάρχουν επιπλέον κίνητρα για να διατηρήσεις την επαφή με το σπορ. Ακολουθούν 5 άψογες επιλογές σε μπάλες, για να τα κάνεις όλα σωστά. 

Spalding

Γνώριζες ότι η Spalding δεν είχε χρησιμοποιηθεί ποτέ στο ΝΒΑ μέχρι το 1983; Αυτό δε σημαίνει ασφαλώς τίποτα, απλά αρκεί να γνωρίζει πως είναι μία από τι καλύτερες επιλογές για παιχνίδι σε ανοιχτά γηπεδάκια. Ειδικά η TF-150 επιβάλλεται για streetball, με έξτρα ανθεκτικό περίβλημα Rubber και σχέδιο με πλάγιες εγκοπές. 

Molten x-Composite Basketball Series

Η Molten είναι η επιλογή της FIBA για όλες τις διοργανώσεις. Αυτό δεν σημαίνει πως οι μπάλες της δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε outdoor -και προφανέστατα, λιγότερο formal- καταστάσεις. Τα μοντέλα της σειράς x-Composite είναι ιδανικά για το τσιμέντο.

Wilson

H Wilson θα είναι η επίσημη μπάλα του ΝΒΑ από την επόμενη χρονιά και αυτό πιθανότατα να είναι το μόνο κοινό που θα έχεις με τον James Harden, όσο κι αν προσπαθείς να εντυπωσιάσεις με το παιχνίδι σου.

Jordan Legacy

Είδες σίγουρα το The Last Dance του Netflix κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Ώρα να δοκιμάσεις κάποιες από τις κινήσεις του Air, με την αυθεντική streetball μπάλα του brand του.

Adidas ALL Court

Η Adidas δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα από τα προαναφερθέντα brands στο κομμάτι της κατασκευής μπάλας για ανοιχτά γηπεδάκια και η ALL Court είναι η απόδειξη. 100% από πολυουρεθάνη (συνθετικό υλικό) για τέλειο έλεγχο και πρόσφυση.

Από: Esquire IT