The Last Dance, το ντοκιμαντέρ του Michael Jordan στο Netflix

Το πολυαναμενόμενο docu-series ξεκίνησε να προβάλλεται από σήμερα στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming.

Ο βραβευμένος Αμερικανός σκηνοθέτης Jason Hehir (The Fab Five, The ’85 Bears, Andre the Giant) έχει αναλάβει να παρουσιάσει το ενδεχομένως πιο ενδιαφέρον αθλητικό ντοκιμαντέρ της χρονιάς, που δεν είναι άλλο από το The Last Dance. Κεντρικό πρόσωπο σε αυτό θα είναι ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών Michael Jordan

Το φθινόπωρο του 1997, ο ιδιοκτήτης των Bulls Jerry Reinsdorf και ο προπονητής Phil Jackson επέτρεψαν σε ένα κινηματογραφικό συνεργείο να ακολουθήσει την ομάδα για όλη τη διάρκεια της σεζόν. Το αποτέλεσμα είναι να προκύψουν χιλιάδες ακυκλοφόρητα πλάνα και στιγμές από τα όσα συνέβησαν σε παρκέ, αποδυτήρια, ξενοδοχεία και ταξίδια, με τα φώτα ασφαλώς να συγκεντρώνονται γύρω από το μυθικό νο.23. Κάτι παραπάνω από δύο δεκαετίες μετά, ήρθε η στιγμή όλος ο πλανήτης να πάρει μία γεύση από τον "τελευταίο χορό" του Jordan στο franchise με το οποίο έγραψε ιστορία.

Στο The Last Dance θα παρουσιαστούν ανέκδοτες ιστορίες και αρκετά παρασκήνια από την καριέρα του Air στους Chicago Bulls και πιο συγκεκριμένα από τη σεζόν 1997-98, όταν και οι Ταύροι κατέκτησαν τον έκτο τίτλο της ιστορίας τους, ολοκληρώνοντας το δεύτερο three-peat σε 8 χρονιές. Όπως ανακοίνωσε το ESPN, τα δικαιώματα του docu-series για την Ευρώπη έχει αποκτήσει το Netflix, το οποίο θα προβάλει ανά δύο τα επεισόδια σε εβδομαδιαία βάση, αρχής γενομένης από σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα, 20 Απριλίου, και φτάνοντας μέχρι τις 18 Μαΐου. 


Διάβασε ακόμη για τον πιο πιστό οπαδό Spike Lee, 5 απίθανους αγώνες του Michael Jordan που υπάρχουν στο Youtube, τις καλύτερες sports movies όλων των εποχών, το rivalry Lakers-Celtics που δεν θα τελειώσει ποτέ και το The English Game που φέρνει την μπάλα στο γήπεδο του Netflix.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η ζωή της Brigitte Macron γίνεται σειρά

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Ένας θεός μόνο ξέρει γιατί δε θα δούμε το The Movie Critic, την 'τελευταία ταινία' του Quentin Tarantino

Φαίνεται πως ο διάσημος σκηνοθέτης άλλαξε γνώμη για την ταινία που σκόπευε να γυρίσει.

2 επικές ταινίες από τον Martin Scorsese με αγάπη

Όλα όσα περιμένουμε προσεχώς από τον σπουδαίο σκηνοθέτη.

To Oldboy γίνεται σειρά από τον Park Chan-wook

Ο δημιουργός της κορεατικής ταινίας του 2003 επανέρχεται με την τηλεοπτική εκδοχή της.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Νέο trailer για το 'Εκατό Χρόνια Μοναξιά' του Gabriel García Márquez στο Netflix

Το παγκόσμιο best seller έγινε σειρά και αυτές είναι οι πρώτες εικόνες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Στο Orlando Bloom: To the Edge, ο Orlando Bloom φτάνει στα άκρα

Από τις αρχές της καριέρας του μέχρι σήμερα, ο Bloom φαίνεται πως δε φοβάται να εκτεθεί στον κίνδυνο.

Γραφει Γιαννης Σπανος