O Pep Guardiola θέλει ο Lionel Messi να μείνει στην Μπαρτσελόνα

Όσο κι αν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της εποχής μας αποτελεί τον διακαή του πόθο.

Γράφει: Esquire Editors 01 Σεπτεμβρίου 2020

Όσο και αν αποτελεί διακαή πόθο του, ο Πεπ Γκουαρντιόλα παρότρυνε τον Λιονέλ Μέσι να παραμείνει στην Μπαρτελόνα και να ολοκληρώσει την καριέρα του εκεί, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Mundo Deportivo".

Η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα εμφανίζεται διατεθειμένη να δώσει "γη και ύδωρ" για την απόκτηση του κατά γενική ομολογία καλύτερου ποδοσφαιριστή του πλανήτη, στο πιο καυτό μεταγραφικό σήριαλ της φετινής σεζόν.

Ωστοσο σύμφωνα με το δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας, οι δύο άντρες είχαν πολύωρη τηλεφωνική συζήτηση στην οποία ο Καταλανός τεχνικός συμβούλεψε το Λιονέλ Μέσι να παραμείνει στους "Μπλαουγκράνα"¨και να ολοκληρώσει την καριέρα του εκεί.

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο Γκουαρντιόλα φέρεται να ενημέρωσε τον Μέσι πως όσο και αν επιθυμεί την ένταξη του Μέσι στο δυναμικό της Σίτι, το Financial Fair Play αποτελεί ακόμα ένα μεγαλό εμπόδιο που δύσκολα θα ξεπεραστεί.

Πέρα όμως από τους οικονομικούς περιορισμούς, ο Γκουαρντιόλα φαίνεται πως έβαλε μπροστά τη μεγάλη του αγάπη για την Μπαρτσελόνα και κάλεσε τον Μέσι να παραμείνει στην ομάδα στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Υπενθυμίζουμε πως η Μάντσεστερ Σίτι είναι διατεθειμένη να απλώσει χρυσάφι στα πόδια του Αργεντίνου, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για πρόταση ύψους 750 εκατ. ευρώ.

Από: thetoc.gr


φωτογραφία Getty Images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μια φορά κι έναν καιρό, ο Michael Jordan σκόραρε 63 πόντους σε έναν αγώνα

Χρόνια πριν κατακτήσει το πρώτο του πρωτάθλημα με τους Σικάγο Μπουλς, ο Michael Jordan έγραφε ιστορία στα Playoffs της Ανατολικής Περιφέρειας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

O Κωνσταντίνος Τζολάκης του Ολυμπιακού απέκρουσε μέσα σε ένα βράδυ τα περισσότερα πέναλτι στην καριέρα του

Ο 21χρονος Έλληνας τερματοφύλακας έβαλε τέλος στα ευρωπαϊκά όνειρα της Φενέρ με υπέροχη εμφάνιση στην καθοριστική διαδικασία των πέναλτι.

Ο Kimi Raikkonen στο F1 GP της Κίνας

Ο Φινλανδός πρώην πρωταθλητής της Formula 1 είναι οδηγός εξέλιξης της κινεζικής φίρμας...

Γραφει TopGear

Luka Modric, δε σε χορταίνουμε

Ο 38χρονος κροάτης μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρει ακόμα υπερθέαμα.

Γραφει Γιαννης Σπανος

To Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ ανοίγει τις πόρτες του

Το προσεχές Σάββατο, 20 Απριλίου, το μουσείο θα ανοίξει τις πύλες του με τον θρύλο της ομάδας Θωμά Μαύρο να κόβει την κορδέλα των εγκαινίων.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε το τουρνουά Masters του Μόντε Κάρλο για 3η φορά

Τον 11ο τίτλο τένις της καριέρας του, πρώτο μετά από οκτώ μήνες, πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Μόντε Κάρλο.