Δεν πέρασαν πολλά 24ωρα από όταν έγινε γνωστό ότι ο LeBron James έγινε ο πρώτος εν ενεργεία δισεκατομμυριούχος μπασκετμπολίστας στον πλανήτη και ήδη ο "Βασιλιάς" ετοιμάζει τα επόμενα επιχειρηματικά του σχέδια. 



Αποκάλυψη μέσω του The Shop

Ο Forward των Los Angeles Lakers, μπορεί να έμεινε εκτός Playoffs φέτος, όμως φαίνεται ότι δεν σταματά να σκέφτεται το παιχνίδι και καθώς οι φήμες για επέκταση του NBA σε νέες πολιτείες, είναι έτοιμος για την επόμενη κίνηση. Όπως αποκάλυψε στο σόου του, το The Shop, θέλει να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις έτσι ώστε να αγοράσει ομάδα NBA στο Las Vegas, σε περίπτωση που ο κομισάριος Adam Silver κυνηγήσει την πλούσια πολη της Νεβάδα.

> Διάβασε ακόμη: Είναι ο Adam Sandler του Hustle ο Coach Carter της εποχής μας;

Τα σχέδια αυτά του LeBron δεν πρέπει να σοκάρουν κανέναν μιας και ήδη έχει μερίδιο τόσο στους Red Sox, όσο και στη Λίβερπουλ (την οποία μάλιστα παρακολούθησε από κοντά στο Παρίσι, στον χαμένο τελικό κόντρα στη Ρεάλ). Είναι άλλωστε μια κίνηση που έχει ήδη κάνει στο παρελθόν ο Micheal Jordan και δεν μοιάζει πολύ μακρινή από την ψυχοσύνθεση του -επιχειρηματία- James.

Φυσικά, τα πλάνα για απόκτηση ομάδας δεν είναι τόσο άμεσα, μιας και ο Βασιλιάς προετοιμάζεται ήδη για την 20η χρονιά στο NBA και μεγάλος του στόχος παραμένει το να παίξει στην ίδια ομάδα με τον γιο του.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.