5 ατάκες του Michael Jordan που θα μας στοιχειώνουν για πάντα

O Michael Jordan όπως φαίνεται δεν είχε την ίδια άποψη με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σχετικά με την αποτυχία.

Είναι πιθανότατα ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών και η ζωή του, η απόλυτη κινηματογραφική ιστορία. Ήδη με το Last Dance στο Netflix μπόρεσε να επανακεντρίσει το ενδιαφέρον, 20 σχεδόν χρόνια μετά το τελευταίο του παιχνίδι, ενώ τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκεται στο προσκήνιο η ιστορική συμφωνία του με τη Nike, μέσω του Air, της νέας ταινίας του Ben Affleck. Εξαιρετικός επιθετικός, απροσπέλαστος αμυντικός και πρωταθλητής, ο Michael Jordan έγραψε ιστορία, αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Ο Πρόεδρος των Charlotte Hornets ήταν και παραμένει και ένας απίθανος ατακαδόρος. 

Διαβάστε Επίσης

Σήμερα, λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του Air και της αποκάλυψης της διορατικότητας του MJ, εμείς βρήκαμε μερικές από τις κορυφαίες ατάκες του ζωντανού θρύλου του παγκόσμιου αθλητισμού. Είναι και θα είναι πάντα επίκαιρες και τις βρίσκεις παρακάτω.

Οι κορυφαίες ατάκες του Michael Jordan

  • "Έχτισα το ταλέντο μου στους ώμους του ταλέντου κάποιου άλλου. Το μεγαλείο είναι μια εξελικτική διαδικασία".
  • "Αν κάνετε τη δουλειά, θα ανταμειφθείτε. Δεν υπάρχουν σύντομες διαδρομές στη ζωή.
  • "Μπορώ να δεχτώ την αποτυχία, όλοι αποτυγχάνουν σε κάτι. Αλλά δε μπορώ να δεχτώ ότι δεν προσπαθώ.
  • "Η νίκη έχει ένα τίμημα, το ίδιο και η ηγεσία".
  • "Είναι εύκολο να επιλέξεις ένα μονοπάτι ανωνυμίας και να ζήσεις μια άδεια ζωή. Αλλά για να προσπαθήσεις και να οδηγήσεις μια ζωή με αντίκτυπο, χρειάζεσαι μια φλογερή επιθυμία να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου".

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr