O Γιάννης Αντετοκούνμπο μόλις ισοφάρισε το δικό του προσωπικό ρεκόρ

Μία ακόμη κορυφή, με τη δική του προσωπική σφραγίδα.

Γράφει: Esquire Editors 07 Ιανουαρίου 2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση στο ΝΒΑ, όμως οι 48 πόντοι που πέτυχε απέναντι στους Ρόκετς μέσα στο Χιούστον, δεν στάθηκαν ικανοί να δώσουν την νίκη στους Μπακς. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 112-108, με τον Ελληνα άσο να "μαζεύει" 17 ριμπάουντ και τους Μπακς να γνωρίζουν την 11η ήττα τους στο εφετινό πρωτάθλημα, ενώ μετρούν και 25 νίκες.

Με αυτή την εμφάνιση ο "Greek Freak" έγραψε γι άλλη μία φορά το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ΝΒΑ, αφού σκοράροντας περισσότερους από 45 πόντους για 18η φορά στη καριέρα του έφτασε τον θρύλο του ΝΒΑ, Καριμ Αμντούλ-Τζαμπάρ στην σχετική κατάταξη.

Εκτός του Αντετοκούνμπο, τα υπόλοιπα "αστέρια" των "ελαφιών", έμειναν μακρυά από τον καλό εαυτό τους, καθώς οι Λίλαρντ, Μπίσλι, Πόρτις, Μίντλεντον και Λόπεζ, σημείωσαν συνολικά 44 πόντους και πήραν 17 ριμπάουντ, είχαν δηλαδή και οι πέντε μαζί, χειρότερη στατιστική από τον Αντετοκούνμπο.

Από: TheToc

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Για τον Novak Djokovic, η νοοτροπία του νικητή μένει για πάντα

Η συνέντευξη του tennis GOAT και χρυσού Ολυµπιονίκη Novak Djokovic στο Esquire Greece.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Γιατί ο Ζεράρ Πικέ έγινε καθηγητής στο Harvard

Μια σύγχρονη ματιά στην Kings League και στη συμβολή του Ζεράρ Πικέ, μέσα από τη συζήτηση για την εξέλιξη του αθλητισμού και των νέων μορφών ψυχαγωγίας.

Γραφει Γιαννης Μπελεσιωτης

Wilson Bela V3: Η ρακέτα που αλλάζει το παιχνίδι σου για να έχεις τον απόλυτο έλεγχο

Η Wilson Bela V3, δημιουργημένη σε συνεργασία με τον θρύλο Fernando Belasteguín, έρχεται για να αποδείξει ότι η τεχνολογία μπορεί πράγματι να "γράψει" το δικό της παιχνίδι.

Τι είπε ο Τσάμπι Αλόνσο για τον Χρήστο Μουζακίτη μετά το Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης

Το Ολυμπιακός–Ρεάλ στο Champions League εξελίχθηκε σε μεγάλο ματς, με Εμπαπέ πρωταγωνιστή και τον Τσάμπι Αλόνσο να αναγνωρίζει την προσπάθεια και την ποιότητα της ελληνικής ομάδας.

Η κομψή άφιξη της Ρεάλ Μαδρίτης στην Αθήνα με total Louis Vuitton

Η αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης ταξίδεψε στην Αθήνα με total Louis Vuitton εμφάνιση, ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό, τραβώντας τα βλέμματα με το premium και ενιαίο styling της ομάδας.

Αυτή είναι η μικρότερη χώρα που έχει προκριθεί ποτέ σε Μουντιάλ

Η ομάδα έκπληξη των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τράβηξε όλα τα ποδοσφαιρικά βλέματα πάνω της και δείχνει ότι στη ζωή και στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι αδύνατον.

Γραφει Γιαννης Μπελεσιωτης