Το πρώτο NBA store της Ευρώπης άνοιξε στο Μιλάνο

Άλλος ένας καλό λόγος για να ταξιδέψεις στην πόλη του ιταλικού Βορρά.

Πολύ κοντά στο επιβλητικό Duomo, δίπλα σε σε πολυτελή μαγαζιά γεμάτα Κινέζους και Άραβες τουρίστες, στην καρδιά του Μιλάνου άνοιξε αυτές τις μέρες ένα μαγαζί που θα συνδέσει άμεσα την ιταλική πόλη -αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη- με έναν φανταστικό κόσμο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Ναι, το πρώτο NBA store της Γηραιάς Ηπείρου είναι γεγονός.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, όπου εκτός από την επίσημη μασκότ των Washington Wizards, τον G-Wiz, το παρών έδωσε κι ο παλαίμαχος Chauncey Billups· ο ιθύνων νους των Bad Boys του Detroit στο τελευταίο τους πρωτάθλημα, το 2004. Και μπορεί να μην ήταν η πιο glamorous επιλογή, σίγουρα όμως με καθαρά μπασκετικά κριτήρια ήταν σωστή.

Η Ιταλία έχει στεγάσει τα τελευταία αρκετά χρόνια (όπως και άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες) αρκετά events που σκοπό έχουν να προωθήσουν και να σταθεροποιήσουν τις σχέσεις (σ.σ: το λέμε και marketing) του κοινού με το πιο φανταχτερό πρωτάθλημα στον κόσμο. Αυτήν την φορά όμως τα πράγματα γίνονται πιο μόνιμα, αφού το NBA ήρθε για να μείνει στο Μιλάνο.

Τι μπορείς να βρεις κανείς στο κατάστημα; Δεκάδες memorabilia, αποκλειστικά προϊόντα, αυθεντικές εμφανίσεις και των 30 ομάδων του NBA, από τις κάλτσες μέχρι τις αμάνικες μπλούζες, παιχνίδια και, γενικά, ότι μπορεί κανείς να φανταστεί σχετικό με τον μαγικό κόσμο της πορτοκαλί μπάλας.

Το πρώτο NBA store της Ευρώπης άνοιξε στο Μιλάνο

Φαίνεται ότι οι υπεύθυνοι πωλήσεων της ομοσπονδία δουλεύουν σε φρενήρεις ρυθμούς, αφού τον τελευταίο χρόνο έχουν ανοίξει δύο παρόμοια μαγαζιά στη Νέα Υόρκη, ενώ πέρα από την Ευρώπη, έκαναν "απόβαση" και στη Μέση Ανατολή, ανοίγοντας NBA Store στη Ντόχα. Μήπως, λόγω Γιάννη Αντετοκούνμπο, να περιμένουμε και κάποια παρόμοια κίνηση στην Αθήνα;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Kimi Raikkonen στο F1 GP της Κίνας

Ο Φινλανδός πρώην πρωταθλητής της Formula 1 είναι οδηγός εξέλιξης της κινεζικής φίρμας...

Γραφει TopGear

Luka Modric, δε σε χορταίνουμε

Ο 38χρονος κροάτης μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρει ακόμα υπερθέαμα.

Γραφει Γιαννης Σπανος

To Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ ανοίγει τις πόρτες του

Το προσεχές Σάββατο, 20 Απριλίου, το μουσείο θα ανοίξει τις πύλες του με τον θρύλο της ομάδας Θωμά Μαύρο να κόβει την κορδέλα των εγκαινίων.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε το τουρνουά Masters του Μόντε Κάρλο για 3η φορά

Τον 11ο τίτλο τένις της καριέρας του, πρώτο μετά από οκτώ μήνες, πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Μόντε Κάρλο.

Όσα έμαθε η ζωή στον Garry Kasparov

Tα μαθήματα ζωής του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή στο σκάκι θα σε βοηθήσουν να βγαίνεις πάντα κερδισμένος.

Γραφει Γιαννης Σπανος

H Ρεάλ του Ancelotti είναι επτάψυχη

Αυτός ο προημιτελικός θα μείνει στην ιστορία του Champions League. Και εξηγούμαστε.

Γραφει Γιαννης Σπανος