Rudolph Ingram, η 7χρονη μινιατούρα του Usain Bolt

Το παιδί-θαύμα από την Φλόριντα φαίνεται πως θα είναι ο επόμενος σταρ του παγκόσμιου αθλητισμού.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 14 Φεβρουαρίου 2019

Ονομάζεται Rudolph Ingram, το παρατσούκλι του είναι Blaze και όλοι κάνουν λόγο για το διάδοχο του Usain Bolt. Απαραίτητη σημείωση πριν συνεχίσεις να διαβάζεις: Ο Blaze The Great (όπως είναι το όνομά του στο Instagram) είναι μόλις 7 ετών.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blaze The Great (@blaze_813) on

Αν έχεις κάνει μία βόλτα από τα (διεθνή) αθλητικά sites τις τελευταίες ημέρες, αποκλείεται να μην έχεις δει τη φιγούρα ενός μικρού αγοριού με ράστα, που τρέχει σαν τον άνεμο, με δικό του μάλιστα ξεχωριστό στυλ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blaze The Great (@blaze_813) on

Ο γεννημένος στις 13 Αυγούστου του 2011 Ingram είχε γίνει viral πριν από περίπου έναν χρόνο όταν είχε κυκλοφορήσει στα social media (τους λογαριασμούς του χειρίζεται ο πατέρας του, ενώ αριθμεί περισσότερους από 350.000 followers στο Instagram) ένα βίντεο με τον ίδιο να παίζει αμερικάνικο ποδόσφαιρο, μαζί με μία φωτογραφία που φαίνονται οι ήδη καλοσχηματισμένοι -αφύσικοι για την ηλικία του- κοιλιακοί του. Μέχρι και ο LeBron James δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει και να εκφράσει το θαυμασμό του για το παιδί-θαύμα.

Ο 7χρονος υπεραθλητής έγινε viral πάλι το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν συμμετέχοντας σε μαθητικούς αγώνες κέρδισε αγώνα 100 μέτρων με τον εξωπραγματικό για άνθρωπο της ηλικίας του χρόνο των 13,48 δευτερολέπτων. Η υπεροχή έναντι των συνομηλίκων του ήταν κάτι παραπάνω από προφανής. Το ίδιο και το φερόμενο lifestyle του, όπως τουλάχιστον αυτό παρουσιάζεται διαδικτυακά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blaze The Great (@blaze_813) on

O Rudolph έχει ύψος 91 εκατοστά και βάρος 21 κιλών, αλλά κοιτώντας τον κορμό του σώματός του καταλαβαίνεις πως έχει γεννηθεί για να γίνει αθλητής. Ξεκίνησε να προπονείται εντατικά από την ηλικία των 4 ετών με τη βοήθεια του πατέρα του, Ralph Sr. Ingram, ο οποίος είναι προπονητής αμερικάνικου ποδοσφαίρου - ο Rudolph Jr. αγωνίζεται στην παιδική ομάδα της πόλης του στη Φλόριντα, τους Tampa Bay Buccaneers. Μάλιστα, η αντρική ομάδα που αγωνίζεται στο NFL, είχε προσκαλέσει τον μικρό να προπονηθεί μαζί της και να γνωρίσει τους παίκτες μετά τα πρώτα viral videos. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blaze The Great (@blaze_813) on

Δεν χωρά αμφιβολία πως έχουμε μπροστά μας ένα πραγματικό φαινόμενο του κόσμου των σπορ, εν τη γενέσει του. Μένει όμως να δούμε ποια ακριβώς θα είναι η εξέλιξή του την επόμενη δεκαετία, πριν βιαστούμε να κάνουμε περαιτέρω σχόλια. Είτε έχουμε τον νέο Usain Bolt, είτε τον διάδοχο του Odell Beckham Jr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Emmanuel Macron έπαιξε μπάλα, έβαλε πέναλτι και κάποιοι τον 'κράζουν'

Έπιασε άραγε τον τερματοφύλακα στον ύπνο ή μήπως "ροχάλιζε" επίτηδες;

Γραφει Γιαννης Σπανος

O Λευτέρης Πετρούνιας είναι γεννημένος νικητής

Ο µαέστρος των κρίκων και θρύλος της ενόργανης γυµναστικής ενορχηστρώνει στο Esquire ιστορίες αθλητικών κατακτήσεων, οικογενειακές µελωδίες και το αρµονικό µείγµα της ανθεκτικότητας µε την επιµονή.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Youth League, στην κορυφή της Ευρώπης ο Ολυμπιακός

Ο πρώτος ελληνικός σύλλογος που σηκώνει Ευρωπαϊκό στο ποδόσφαιρο.

Μια φορά κι έναν καιρό, ο Michael Jordan σκόραρε 63 πόντους σε έναν αγώνα

Χρόνια πριν κατακτήσει το πρώτο του πρωτάθλημα με τους Σικάγο Μπουλς, ο Michael Jordan έγραφε ιστορία στα Playoffs της Ανατολικής Περιφέρειας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

O Κωνσταντίνος Τζολάκης του Ολυμπιακού απέκρουσε μέσα σε ένα βράδυ τα περισσότερα πέναλτι στην καριέρα του

Ο 21χρονος Έλληνας τερματοφύλακας έβαλε τέλος στα ευρωπαϊκά όνειρα της Φενέρ με υπέροχη εμφάνιση στην καθοριστική διαδικασία των πέναλτι.

Ο Kimi Raikkonen στο F1 GP της Κίνας

Ο Φινλανδός πρώην πρωταθλητής της Formula 1 είναι οδηγός εξέλιξης της κινεζικής φίρμας...

Γραφει TopGear