Μετά το The Last Dance, ήρθε το The Final Dance

Πρώην συμπαίκτες του Michael Jordan στους Chicago Bulls αντιδρούν στα όσα ακούστηκαν από τον MJ στο ντοκιμαντέρ-φαινόμενο του ESPN.

Το The Last Dance, μια σειρά ντοκιμαντέρ 10 επεισοδίων για τους Chicago Bulls του 1998, έδωσε μια άνευ προηγουμένου, οικεία ματιά σε αυτή τη θρυλική ομάδα του NBA. Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι το καλύτερο αθλητικό ντοκιμαντέρ που έγινε ποτέ, αλλά ορισμένοι από τους πρώην συμπαίκτες του Michael Jordan διαφωνούν.

Η BetOnline κυκλοφόρησε πρόσφατα το "The Final Dance", μια συνεδρία στρογγυλής τραπέζης με τους Horace Grant, Ron Harper, Bill Cartwright και Craig Hodges να αντιδρούν στο "The Last Dance". Η συνέντευξη, που φιλοξένησε ο David Kaplan από το SportsTalk Live και το ESPN Chicago, "ζυγίζει" ορισμένους απο τους ισχυρισμούς του MJ.

Οι Grant, Harper, Cartwright και Hodges συζήτησαν επίσης για το πως παρουσιάστηκε στο ντοκιμαντέρ ο Scottie Pippen, γιατί ο Jerry Krause άξιζε περισσότερη πίστη, τι σήμαινε ο Phil Jackson για την ομάδα και κάνουν συγκρίσεις μεταξύ Michael Jordan και Kobe Bryant.

Αρχικές αντιδράσεις

Ο πέντε φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ Ρον Χάρπερ είπε ότι ο "The Last dance" ήταν καλό, παρόλο που ήθελε να είναι περισσότερο για το τι έκανε η ομάδα. Στη συνέχεια πρόσθεσε: "Καταλαβαίνω ότι έδωσαν τα πνευματικά δικαιώματα στον MJ, έτσι ήταν σαν να λες "ελάτε να πετάξετε μαζί μου"…".

Ο Bill Cartwright, ο οποίος κέρδισε τρία πρωταθλήματα NBA με τον Chicago Bulls ως παίκτης και τρεις ακόμη τίτλους ως βοηθός προπονητή, μοιράστηκε επίσης τις εντυπώσεις του:

"Λοιπόν, γνωρίζαμε ότι θα ήταν κυριολεκτικά η προοπτική ενός άντρα για το τι συνέβη". Ο Cartwright πρόσθεσε ότι ήταν ενδιαφέρον να το βλέπεις και ότι το παρακολούθησε για ψυχαγωγική αξία, αφού ήταν εκεί και ήδη ήξερε τι συνέβη.

Ο Craig Hodges έπαιξε αναπόσπαστο ρόλο στα δύο πρώτα πρωταθλήματα των Bulls, αλλά δεν έδωσε συνέντευξη για το "The Last Dance".

Εξήγησε ότι δεν ήταν απογοητευμένος από το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να μοιραστεί την προοπτική του. Είπε επίσης ότι ήταν ευγνώμων που είχε την ευκαιρία να δει ξανά τους Cartwright, Harper και Grant. Τόνισε ότι το να είσαι μέρος του "The Final Dance" μαζί τους "ήταν αρκετά καλό" για αυτόν.

Ο Horace Grant, ο οποίος κέρδισε τρία πρωταθλήματα NBA με τους Bulls από το 1991-1993, είπε ότι δεν απεικονίστηκε σωστά και ότι το ντοκιμαντέρ ήταν για τον MJ. Σύμφωνα με τον Horace Grant, πολλά που ακούστηκαν στο ντοκιμαντέρ δεν ήταν ακριβή. Αρνήθηκε τις κατηγορίες του Michael Jordan ότι ήταν η κύρια πηγή πληροφοριών για το βιβλίο "The Jordan Rules" του Sam Smith.

"Αυτό είναι ένα καταραμένο ψέμα", δήλωσε με απογοήτευση όταν ρωτήθηκε για τα σχόλια του Τζόρνταν.

Ο Horace Grant δεν κατάλαβε γιατί ο Jordan τον "έδειξε". Είπε ότι αν ο MJ είχε κάποιο πρόβλημα μαζί του, θα έπρεπε να είχε έρθει πρώτα σε αυτόν, ώστε να μπορούν να το "φροντίσουν" σαν άντρες. "Μην προσπαθήσεις να με βάλεις εκεί έξω γιατί δεν είπα τίποτα στον Σαμ, τα αποδυτήρια για εμένα είναι ιερά".

Ο τέσσερις φορές πρωταθλητής του NBA επεσήμανε επίσης ότι ο Sam Smith πέρασε περισσότερο χρόνο με άλλους παίκτες του Bulls παρά με αυτόν. Ο Γκραντ είπε στον Κάπλαν ότι "είναι ένα κατάφωρο ψέμα, ψέμα, ψέμα, ψέμα" ότι διέρρευσε ο ίδιος οποιαδήποτε πληροφορία.

MJ εναντίον Kobe

Οι Ron Harper και ο Horace Grant έπαιξαν τόσο με τον Michael Jordan όσο και με τον Kobe Bryant και κέρδισαν μαζί τους το πρωτάθλημα NBA. Συγκρίνουν και τους δύο θρύλους.

Ο Χάρπερ εξήγησε ότι ο Μπράιαντ ήταν εξαιρετικός παίκτης με απίστευτη καριέρα και καλός συμπαίκτης. Ωστόσο, όπως είπε, ο Τζόρνταν αντιμετώπισε σκληρότερους αντιπάλους και είχε μια μοναδική νοοτροπία.

Ο Horace Grant είπε ότι "ο MJ είναι 1 και ο Kobe είναι 1A". Πρόσθεσε ότι δεν έχει παρά μόνο σεβασμό και στους δύο. "Κάθισα και φυσικά παρακολούθησα τον MJ να παίρνει παιχνίδια και καθόμουν και είδα τον Kobe να κάνει το ίδιο".

Από: thetoc.gr


φωτογραφία Getty Images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

To Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ ανοίγει τις πόρτες του

Το προσεχές Σάββατο, 20 Απριλίου, το μουσείο θα ανοίξει τις πύλες του με τον θρύλο της ομάδας Θωμά Μαύρο να κόβει την κορδέλα των εγκαινίων.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε το τουρνουά Masters του Μόντε Κάρλο για 3η φορά

Τον 11ο τίτλο τένις της καριέρας του, πρώτο μετά από οκτώ μήνες, πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Μόντε Κάρλο.

Όσα έμαθε η ζωή στον Garry Kasparov

Tα μαθήματα ζωής του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή στο σκάκι θα σε βοηθήσουν να βγαίνεις πάντα κερδισμένος.

Γραφει Γιαννης Σπανος

H Ρεάλ του Ancelotti είναι επτάψυχη

Αυτός ο προημιτελικός θα μείνει στην ιστορία του Champions League. Και εξηγούμαστε.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πόσα εκατομμύρια αξίζει ο Pablo Gavi στην πραγματικότητα

Αξίζει τα λεφτά του το ανερχόμενο αστέρι στον κόσμο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα γήπεδα του Euro 2024

Αυτά είναι τα 10 στάδια, στα οποία θα διεξαχθούν οι αγώνες του Euro 2024, στη Γερμανία.

Γραφει Γιαννης Σπανος