Πριν καλά καλά ξεκινήσει η hard court season, ο Nick Kyrgios φρόντισε να υπενθυμίσει στην παγκόσμια κοινότητα την κόντρα που άνοιξε στο Wimbledon με τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Αυστραλός τενίστας συμμετέχει στο τουρνουά της Ατλάντα και στο ατομικό και στο διπλό μαζί με τον Θανάση Κοκκινάκη και μετά την πρώτη τους νίκη, αναφέρθηκε ξανά στον Στέφανο Τσιτσιπά.

O Jack Sock ήταν η αφορμή για τον νέο σχόλιο του Kyrgios

Σε μια διαδικτυακή συνέντευξη μέσω ενός Live στο Instagram ο Kyrgios ρωτήθηκε για τον παρτενέρ του στο αμέσως επόμενο τουρνουά της Ουάσινγκτον που έρχεται την άλλη βδομάδα (30 Ιουλίου - 6 Αυγούστου). Στο διπλό ο Kyrgios θα αγωνιστεί με συμπαίκτη τον Αμερικανό Jack Sock και χιουμοριστικά ανέφερε: "Ο προηγούμενος παρτενέρ μου, το 2019, ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Οπότε, δεν μπορεί να πάει κάτι χειρότερα φέτος".

Στο ίδιο live των διοργανωτών του Citi Open, βρισκόταν και ο Jack Sock και αμέσως όλοι ξεκαρδίστηκαν στα γέλια, κάτι που λογικά δεν θα άρεσε στον έλληνα πρωταθλητή. 

Έτσι, καθώς το beef των δύο φάνηκε να ηρεμεί μετά τις διακοπές τους, ο Kyrgios άναψε και πάλι το φυτίλι. Πάντως στο Citi Open της Ουάσινγκτον, που θεωρείται ένα από τα σπουδαιότερα τουρνουά προετοιμασίας ενόψει του US Open, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν θα δώσει το "παρών", οπότε η πιθανή κόντρα τους στο court φαίνεται να αργεί ακόμα. 

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.