Πώς ο Dwayne Johnson τα προλαβαίνει όλα

Ο άντρας με το ίσως πιο φορτωμένο πρόγραμμα σε όλο το Hollywood ξέρει να κρατάει ισορροπίες.

Ο Dwayne Johnson, γνωστός τοις πάσι και ως The Rock, είναι ένας από τους σταθερά πιο περιζήτητους άντρες στο Hollywood, συνεχώς απασχολημένος με τα κάθε λογής projects με τα οποία καταπιάνεται. Έχοντας δε στα σκαριά αυτή την εποχή ταινίες της Disney, φιλμ με υπερήρωες αλλά και κωμωδίες στις οποίες θα παίξει, δεν φαίνεται να αλλάζει σύντομα αυτή η κατάσταση. Αν σε όλα αυτά προσθέσεις και τα 'εξτραδάκια' του, π.χ. την καταπληκτική σειρά ρούχων που υπογράφει για την Under Armour, τη δική του ετικέτα τεκίλας ή τα energy drinks που προωθεί, το ερώτημα είναι ένα: Πώς τα προλαβαίνει όλα;

Τα μυστικά μιας ισορροπημένης ζωής

Για να σου λυθεί η απορία του πώς τα ισορροπεί όλα αυτά με το γεγονός του ότι είναι σύζυγος και πατέρας, αρκεί να κατανοήσεις όσα δήλωσε μέσω ενός βίντεο που πόσταρε πέρυσι στο Instagram. Όπως είπε, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι το να αποδεχθείς το πόσο δύσκολα μπορεί να επιτευχθεί η ισορροπία όταν το πρόγραμμά σου είναι φουλ τόσο στις επαγγελματικές υποχρεώσεις όσο και στις προσωπικές δεσμεύσεις.

> Διάβασε ακόμα: Πρωινό σαν του The Rock

'Είναι πιο εύκολο να το λες παρά να το κάνεις', είπε. 'Όπως κι εσείς, φιλαράκια μου, έτσι κι εγώ έχω μωρά να μεγαλώσω και να ταΐσω, λογαριασμούς να πληρώσω, φαγητό να βάλω στο τραπέζι, σχέσεις να διατηρήσω, επιχειρήσεις να τρέξω κι όλο αυτό είναι δύσκολο'.

Στη συνέχεια ανέφερε τα κλειδιά για την ισορροπία που του έχουν φανεί χρήσιμα: 'Έχε πειθαρχία στο να φροντίζεις τον εαυτό σου', είπε και πρόσθεσε στη συνέχεια: 'Αν επικοινωνήσεις με τους άλλους γύρω σου λέγοντάς τους ότι χρειάζεσαι βοήθεια για να βρεις την ισορροπία σου, θα εκπλαγείς με το πόσο γρήγορα θα έρθουν να σε βοηθήσουν'.

'Πρέπει να προσέχεις το πράγμα που σου επιτρέπει να κάνεις όσα κάνεις και αυτό το πράγμα είσαι εσύ', κατέληξε. 'Οπότε, φρόντισε τον εαυτό σου και βρες ισορροπία'

Σοφά λόγια

Αυτή, βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο The Rock άνοιξε την καρδιά του στους followers του για να τους αποκαλύψει το πώς προσεγγίζει τη δουλειά, την οικογενειακή ζωή ή το έντονο πρόγραμμα της προπόνησής του.

> Διάβασε ακόμα: Η 'βάρβαρη' προπόνηση ποδιών του The Rock

'Εδώ και χρόνια, όταν πρόκειται για σκληρή δουλειά και πράγματα που με παθιάζουν, έχω σταματήσει να λέω ότι έχω να κάνω κάτι και έχω αρχίσει να λέω πως πρέπει να κάνω κάτι', έγραψε τον Ιανουάριο. Αυτή η προσέγγιση τον κάνει να ξεπερνάει τα όριά του και να γίνεται πιο δυνατός, γνωρίζοντας πως όταν πρέπει να κάνεις πράγματα που αγαπάς βρίσκεσαι, αν μη τι άλλο, σε προνομιακή θέση.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την ανδρόπαυση, την 'αντρική εμμηνόπαυση'

Μια φυσική διαδικασία που συμβαίνει στους άνδρες και συνεπάγεται μείωση της παραγωγής τεστοστερόνης.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Οι τέλειες ασκήσεις για να χτίσεις πανίσχυρα πόδια

Θα δεις αξιοσημείωτα αποτελέσματα μόλις με 30 λεπτά άσκησης την εβδομάδα.

Γραφει Γιαννης Σπανος