Πρωινό σαν του The Rock

Οι πέντε κουταλιές της σούπας φυστικοβούτυρο, τα 10 απράδια αβγών και τα 3 εγγλέζικα μάφιν αποτελούν μόνο τμήμα του αθλητικού πρωινού γεύματος του Dwayne Johnson.

Το αθλητικό πρωινό που τρώει ο Dwayne Johnson, περισσότερο γνωστός ως The Rock, σε ποσότητα, ισούται με όσα θα μπορούσε να καταναλώσει ένας 'κοινός θνητός' κατά τη διάρκεια μίας ολόκληρης μέρας. Βέβαια εκείνος, εκτός από 'βράχος', είναι και 'γίγαντας', οπότε μια χαρά του αναλογούν όλα όσα 'χλαπακιάζει'. Επίσης, ο Αμερικανός ηθοποιός έχει ανάγκη από πολλές θερμίδες το πρωί, ειδικά όταν το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να πάει για προπόνηση.

Το γιγαντιαίο πρώτο γεύμα της ημέρας

Πρόσφατα, μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το πώς μοιάζει, τυπικά, το πρώτο γεύμα της ημέρας του, το οποίο κυριολεκτικά είναι για γίγαντες.

Μάλιστα, αν το ύψος σου δεν είναι 1,90 και αν δεν ζυγίζεις τα περίπου 114 κιλά του, το πιο πιθανό είναι να μην μπορείς να φας ούτε το πρωινό ούτε το μεσημεριανό του, παρότι ο ίδιος άνετα ζητάει ένα ακόμα πιάτο με τα ίδια.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι θερμίδες που περιλαμβάνει το πρωινό γεύμα του The Rock είναι περίπου 1.820. Ναι, όσες θερμίδες καταναλώνεις εσύ σε μία ημέρα, εκείνος τις χρειάζεται ως 'καύσιμο' για να πάει να γυμνάσει τα πόδια του.

> Διάβασε ακόμα: Η 'βάρβαρη' προπόνηση ποδιών του The Rock

Τι περιλαμβάνει το πρωινό του

- 170 γραμμάρια κρέας

- 10 ασπράδια αβγών

- 128 γραμμάρια βρώμη

- 64 γραμμάρια παπάγια

- 5 κουταλιές της σούπας φυστικοβούτυρο

- 3 κουταλιές της σούπας μαρμελάδα

- 3 εγγλέζικα μάφιν

Εννοείται ότι το συγκεκριμένο πρωινό το καταναλώνει μόνο όταν μετά έχει να πάει για προπόνηση. Ενίοτε, δε, στηρίζεται σε ένα μικρότερο πρόγευμα το οποίο είναι εξίσου δυναμικό, όπως έκανε όταν γύριζε το φιλμ Black Adam. Τότε, είχε μοιραστεί ότι το πρωινό του περιελάμβανε κρέας, ασπράδια αβγών, καστανό ρύζι και μύρτιλα.

> Διάβασε ακόμα: Project Rock: Ανέβασε τον πήχη με οδηγό τον Dwayne Johnson

Σε κάθε περίπτωση, σε συμβουλεύουμε να τρως για πρωινό μόνο ό,τι σου κάνει καλό και σου αρέσει και σε καμία περίπτωση να μη δοκιμάσεις να φας όλα όσα τρώει ο The Rock. Εκτός κι αν είσαι σαν εκείνον.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης