Πρώτη ματιά στο True Detective με τη Jodie Foster

Για πρώτη φορά το True Detective έρχεται με γυναικείο δίδυμο ντετέκτιβ.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 22 Δεκεμβρίου 2022

Το HBO Max φαίνεται ότι θα ξεκινήσει το 2023, από εκεί που τελειώνει φέτος. Νέες σειρές, πρωτότυπες αλλά και αγαπημένες που επιστρέφουν βρίσκονται στο καλεντάρι της πλατφόρμας. Σήμερα το ΗΒΟ Μax μας υπενθυμίζει ότι πέρα από όλα τα υπόλοιπα, έχουμε από τη νέα χρονιά να περιμένουμε και την 4η σεζόν του True Detective, με πρωταγωνίστρια την οσκαρική Jodie Foster.

Για να μας δελεάσει, η πλατφόρμα streaming δημοσίευσε μια προεπισκόπηση μερικών από τα επερχόμενα περιεχόμενά της για τη νέα χρονιά. Αυτό περιλαμβάνει την πολυαναμενόμενη προσαρμογή του επιτυχημένου βιντεοπαιχνιδιού The Last of Us, την επιστροφή του Succession, το οποίο δύσκολα χρειάζεται συστάσεις, όπως και το δεύτερο μέρος του And Just Like That.

Το επικό βίντεο του HBO Max με όλα όσα έρχονται

Αλλά το σημαντικότερο νέο που προέκυψε, δεν είναι άλλο από την πρώτη ματιά στο True Detective: Night County, την τέταρτη σεζόν του πολυβραβευμένου αστυνομικού δράματος, αυτήν τη φορά με πρωταγωνίστρια τη θρυλική Jodie Foster.

Η 4η σεζόν του True Detective έχει έτος κυκλοφορίας, αλλά όχι και  συγκεκριμένη ημερομηνία. Η σειρά διαδραματίζεται στην Αλάσκα σε περιοχή με 24 ώρες νύχτα και εστιάζει στο πρώτο γυναικείο ντουέτο ντετέκτιβ. Οι Liz Danvers (Jodie Foster) και Evangeline Navarro (Kali Reis) θα ερευνούν τις εξαφανίσεις έξι ανδρών από τον ερευνητικό σταθμό Tsalal Arctic Research Station στο Ennis της Αλάσκας. Τη σκηνοθεσία αυτής της σεζόν του True Detective έχουν αναλάβει οι Barry Jenkins (Moonlight) και Issa López (Tigers Are Not Afraid).

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Στο viral The Sympathizer βλέπουμε την ιστορία της πτώσης της Σαϊγκόν όπως δεν τη φανταζόμασταν

Στη σειρά που τρομάξαμε να γνωρίσουμε τον Robert Downey Jr., η ιστορία του μεταπολεμικού Βιετνάμ παρουσιάζεται από μια άλλη οπτική.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η σειρά που βλέπουν όλοι στο Netflix αυτήν τη στιγμή είναι γερμανική

Πέρα από το 3 Body Problem, το Netflix συνεχίζει το σερί με τις πολύ καλές σειρές επιστημονικής φαντασίας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Oι πλουσιότεροι ηθοποιοί του Χόλιγουντ δεν είναι αυτοί που νομίζεις

Ο Tom Cruise μπορεί να έχει κερδίσει πολλά από την υποκριτική του καριέρα αλλά...

Γραφει Γιαννης Σπανος

Fallout, το παιχνίδι που έγινε σειρά και παραλίγο να ήταν ταινία

Στα τέλη της δεκαετίας του '90 ήταν υπό ανάπτυξη η ομώνυμη ταινία.

Γραφει Παυλος Κρουστης