Operation Fortune: Η μεγάλη απάτη| Η νέα ταινία του Guy Ritchie

Λίγο πριν την ελληνική πρεμιέρα, τσεκάρουμε ένα μίνι απόσπασμα της νέας κατασκοπικής κωμωδίας δράσης.

Γράφει: Ραφαέλλα Ράλλη 03 Ιανουαρίου 2023

Νωρίτερα φέτος ο Jason Statham συνεργάστηκε ξανά με τον παλιό του συνεργάτη Guy Ritchie για το Wrath of Man, ένα εκπληκτικά ικανοποιητικό θρίλερ εκδίκησης. Προφανώς, τα βρήκανε μεταξύ τους και φρόντισαν να ξανασυνεργαστούν με την πρώτη ευκαιρία, αυτή του "Operation Fortune: Η μεγάλη απάτη", που θα κάνει ποδαρικό στο 2023 με την πρεμιέρα του την πρώτη εβδομάδα του 2023 από την STX Films.

"Η αλήθεια είναι ότι ήθελα ένα επιπρόσθετο άλλοθι για να μου δώσει έναν λόγο να δουλέψω ξανά με τον Jason, επειδή απολαμβάνω τόσο πολύ τη συνεργασία μαζί του", δήλωσε ο Ritchie στο Entertainment Weekly. Στο μεταξύ, το ύφος της ταινίας μοιάζει να είναι κάπως πιο ανάλαφρο από το σκληροτράχηλο Wrath of Man, παραπέμποντας σε προηγούμενες ταινίες του Ritchie που συνδύαζαν πιο εύκολα την ακραία βία με την κωμωδία. Τουλάχιστον αυτό εισπράττουμε από το παρακάτω απόσπασμα:

Η πλοκή

Ο υπερ-κατάσκοπος Orson Fortune (Jason Statham) πρέπει να εντοπίσει και να σταματήσει την πώληση μιας νέας θανατηφόρας τεχνολογίας από τον εκατομμυριούχο μπρόκερ Greg Simmonds (Hugh Grant). Αναγκασμένος να συνεργαστεί με μερικούς από τους καλύτερους μυστικούς πράκτορες (Aubrey Plaza, Cary Elwes, Bugzy Malone), ο Fortune και η ομάδα του στρατολογούν τον μεγαλύτερο χολιγουντιανό σταρ Danny Francesco (Josh Hartnett) για να τους βοηθήσει να σώσουν τον κόσμο.

To cast

Εκτός από τον Jason Statham που ουσιαστικά "σέρνει το χορό", στην ταινία πρωταγωνιστούν μερικές πολύ γνωστές φάτσες, μεταξύ των οποίων οι Aubrey Plaza, Josh Hartnett, Cary Elwes, Bugzy Malone και ο Hugh Grant.

Παρεμπιπτόντως, σε περίπτωση που δεν είδες το trailer, φρέσκαρε τη μνήμη σου:

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όλα όσα γνωρίζουμε για τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά φέρει την υπογραφή των δημιουργών του Westworld.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Στo Sugar του Apple TV+, ο Colin Farrell μας μυεί στο καλό ουίσκι

Σε αυτήν τη noir σειρά, ο δημοφιλής ηθοποιός υποδύεται έναν σκληροτράχηλο ντετέκτιβ.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όλοι μιλούν για το The Sympathizer με τον Robert Downey Jr.

Το νέο συναρπαστικό κατασκοπευτικό θρίλερ του HBO από ό,τι φαίνεται τα έχει όλα και κυρίως, έναν αγνώριστο Robert Downey Jr..

Γραφει Παυλος Κρουστης

Ο David August έρχεται τον Μάιο στην Αθήνα

Ο καινοτόμος παραγωγός πρόκειται να μας προσφέρει μια συναρπαστική οπτικοακουστική εμπειρία, μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ,VĪS.

Minecraft με Jason Momoa και Jack Black, προφανώς και ανυπομονούμε

Η ταινία βασίζεται σε ένα από τα δημοφιλέστερα video games όλων των εποχών.

Γραφει Παυλος Κρουστης