Shakira, εμείς σε εκτιμάμε

Όταν ο Gerard Pique καταλάβει τι έχασε, θα είναι αργά...

Γράφει: Γιάννης Σπανός 13 Ιανουαρίου 2023

Πλησιάζει τα 46 της αλλά α. η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός που δε θα έπρεπε να αφορά κανέναν, β. δεν έχει φύγει στιγμή από το προσκήνιο. Θυμόμαστε τη δημοφιλέστερη Κολομβιανή στην ιστορία της μουσικής πολύ πριν ακούσουμε πρώτη φορά το όνομα του Gerard Pique και μπορεί να έκανε πίσω την προηγούμενη δεκαετία, ωστόσο όπως φαίνεται ο χωρισμός της με τον πρώην αμυντικό της Μπαρτσελόνα μόνο σε καλό θα της βγει. Βασικά, η Shakira έχει ήδη ξεκινήσει να ξαναγράφει την ιστορία της. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Στο 'Shakira Bzrp Music Sessions 53' που δημιούργησε μαζί με τον παραγωγό Bizarrap, πήρε το όπλο της -τα χώνει κανονικά στον Pique- και μας θύμισε όλα εκείνα που μας έκαναν να μη μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της. Αλήθεια τι να πρωτοθυμηθεί κανείς από τη εκείνη

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BZRP (@bizarrap)

Ήδη από τις αρχές των 90s έδειξε ότι δε θα μείνει για πάντα στην Μπαρανκίγια και τη Μπογκοτά. Στα 13 της είχε υπογράψει το πρώτο της επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Sony και μπορεί από τότε να έχουν περάσει 3 δεκαετίες, όμως το κέφι και ο χορός συνεχίζουν να τη χαρακτηρίζουν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Από τους παιδικούς δίσκους μέχρι και τον χορό του αιώνα μαζί με την Jennifer Lopez στο Super Bowl. 

Από τα πρώτα χρόνια στην Κολομβία, μέχρι τη διεθνή καριέρα στις αρχές του 2000 που παραμένει ακμαία, η Shakira κράτησε το χαμόγελό της και πλέον σε δικαιολογημένο bitch mode προχωρά μπροστά.

Το τραγούδι "χείμαρρος" απέναντι στον άπιστο Pique

Στο νέο της τραγούδι η Shakira εμφανίζεται επικριτική προς τον πρώην σύντροφό της και τη νέα του κοπέλα με τους στίχους του να "ανάβουν φωτιές": "Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo. Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio. Πολλά γυμναστήρια. Αλλά δούλεψε λίγο το μυαλό σου", ερμηνεύει θυμωμένη. 

Παράλληλα όμως, στο ίδιο τραγούδι η κολομβιανή σταρ αναφέρεται και στη δίκη για φοροδιαφυγή που της έχει μείνει από όταν έμεναν μαζί στη Βαρκελώνη: "Μου άφησες την πεθερά για γείτονα, με τον Τύπο στην πόρτα μου και ένα χρέος στην εφορία".

20 σχεδόν χρόνια μετά το Whenever, Wherever, το La Tortura, το Hips don't lie και το Beautiful Liar, η Shakira μπαίνει και πάλι στους ρυθμούς που ζάλισαν τον πλανήτη. Μπορεί οι γοφοί μας να πονέσουν ξανά από το χορό εξαιτίας της, αλλά σίγουρα δε θα στεναχωρηθούμε καθόλου για τον Gerard Pique όταν εν τέλει μετανιώσει για την επιλογή του. Η Shakira αξίζει περισσότερα. 

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Saoirse Ronan, Α Woman We Love

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει ήδη προταθεί για 4 βραβεία Όσκαρ και αυτό λέει πολλά.

Γραφει Πωλινα Φραγκου