O Pique 'την πάτησε' από ένα βάζο μαρμελάδας

Πώς η Shakira ανακάυψε ότι ο Pique την απατά χάρη σε ένα βάζο με μαρμελάδα.

Γράφει: Esquire Editors 30 Δεκεμβρίου 2022

Πριν από λίγους μήνες τον περασμένο Ιούνιο, η Shakira και ο Gerard Piqué ανακοίνωσαν την απόφασή τους να χωρίσουν μετά από δώδεκα χρόνια σχέσης και δύο παιδιά - τον 7χρονο Shasha και τον 9 ετών Milan. Πολύ σύντομα κυκλοφόρησαν οι φήμες ότι αιτία του χωρισμού τους ήταν η παράλληλη σχέση του ποδοσφαιριστή με την 23χρονη φοιτήτρια Clara Chia Marti. Πρόσφατα μάλιστα είδαν το φως της δημοσιότητας νέες αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για το πώς η 45χρονη Shakira ανακάλυψε την "παράνομη" σχέση του 35χρονου συντρόφου της. 

Ένα βάζο μαρμελάδα τον πρόδωσε

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το τηλεοπτικό πρόγραμμα Socialité του ισπανικού καναλιού Telecinco, η ποπ σταρ άρχισε να υποψιάζεται τον Piqué όταν παρατήρησε ότι η ποσότητα της μαρμελάδας φράουλας που είχαν στο σπίτι τους άρχισε να μειώνεται ξαφνικά. Καθώς η ίδια προσέχει πολύ τη διατροφή της δεν έτρωγε ποτέ μεγάλες ποσότητες μαρμελάδας, ενώ και ο  ποδοσφαιριστής δεν συμπαθούσε γενικά τις μαρμελάδες.

Το γεγονός όμως ότι κάποια στιγμή άρχισαν ξαφνικά να ξεμένουν από μαρμελάδα φράουλα έκανε τη Shakira να αναρωτιέται: "Ποιος έρχεται στο σπίτι μας για πρωινό και τρώει τη μαρμελάδα;". 

Η συνέχεια στο MadameFigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης