Τι θα περιλαμβάνει το φετινό goodie bag των φετινών Oscar

Από εκτάσεις γης μέχρι σαγιονάρες.

Γράφει: Esquire Editors 08 Μαρτίου 2023

Ανεξάρτητα από το αν θα γυρίσουν στο σπίτι τους με το αγαλματίδιο Oscar 2023, όλοι οι υποψήφιοι έχουν κερδίσει την αίγλη του να έχουν υπάρξει στη λαμπερές κατηγορίες του θεσμού. Και όχι μόνο αυτό, αλλά οι φετινοί ηθοποιοί, σκηνοθέτες, στιλίστες, μακιγιέρ κ.ο.κ. που διεκδικούν το υπέρτατο βραβείο θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν το καθιερωμένο "Everyone Wins" goodie bag, χωρίς να χρειαστεί να βγουν νικητές. 

Για ακόμη μία φορά, η εταιρεία marketing Distinctive Assets συνέλεξε μία σειρά από προϊόντα και υπηρεσίες από μικρές επιχειρήσεις που αξίζουν μία τέτοια προβολή, με σκοπό οι διάσημοι σταρ να κάνουν χρήση αυτών, χαρίζοντάς τους μία μεγάλη διαφήμιση. "Είμαστε ενθουσιασμένοι και περήφανοι το να δημιουργούμε για ακόμη μία φορά αυτό που είναι παγκοσμίως γνωστό ως το απόλυτο κουλ bag. Ενώ τα δώρα μας είναι διάσημα για το ότι είναι διασκεδαστικά, φανταστικά, χρηστικά και μοναδικά, έχουν έναν μεγαλύτερο σκοπό. Τα περισσότερα brand που περιέχονται, προέρχονται από μία γκάμα διαφορετικών και συμπεριληπτικών μικρών επιχειρήσεων επωφελούνται σημαντικά από την παγκόσμια προβολή που συνδέεται με τη μεγαλύτερη νύχτα του Hollywood", ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας.

Ποιοι θα λάβουν τα δώρα των Oscar

Να σημειωθεί πως το φετινό goodie bag που θα λάβουν μεταξύ άλλων, οι Austin Butler, Colin Farrell, Cate Blanchett, Ana de Armas, Michelle Williams, Michelle Yeoh, Judd Hirsch, Angela Bassett, Jamie Lee Curtis, Todd Field και Steven Spielberg, αγγίζει ένα 6ψηφιο ποσό, με διάφορα exclusive προϊόντα και υπηρεσίες.

Η συνέχεια στο MadameFigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι τα αυτοκίνητα SDV;

Ό,τι πρέπει να ξέρεις για την επόμενη μέρα της αυτοκίνησης.

Γραφει TopGear

Ανθή Φακιδάρη, η 20χρονη Ελληνίδα που κάνει καριέρα στο μόντελινγκ

Η Ανθή Φακιδάρη έχει περπατήσει μεταξύ άλλων στις πασαρέλες των Chanel, Armani και Givenchy.

Νίκος Παππάς - Βαγγέλης Περρής, ένα ακόμη αχρείαστο beef

Όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες.

Το Dragon's Dogma 2 είναι απλά ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του 2024

Δοκιμάσαμε το νέο action RPG της Capcom και σου μεταφέρουμε την εμπειρία μας.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Πώς μπορείς να 'ξαναβαφτίσεις' το iPhone σου

Μέσα σε μόλις ένα λεπτό μπορείς να αλλάξεις όνομα στη συσκευή σου.

Γραφει Παυλος Κρουστης