Nike LeBron 21, τα αθλητικά παπούτσια για όσους λατρεύουν LeBron και Prince

Κάτι μας λέει ότι θα γίνουν τα επόμενα αγαπημένα sneakers σου.

Λάτρεις του Lebron James και του Prince, ετοιμαστείτε για μία πολύ καλή είδηση: τα νέα παπούτσια της Nike είναι φτιαγμένα και ραμμένα για εσάς. Μάλιστα, τα Nike LeBron 21 Purple Rain, όπως είναι η πλήρης ονομασία τους, πρόκειται να γίνουν τα επόμενα it sneakers της σεζόν -ακόμη και για όσους δεν ανήκουν σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες και είναι απλοί, ταπεινοί, sneakerheads.

Στην πραγματικότητα, αυτά τα αθλητικά παπούτσια ονομάζονται Violet Dust και έχουν τα χρώματα των Lakers, αλλά ο παίκτης του NBA, ως μεγάλος θαυμαστής του Prince που είναι, όταν δημοσίευσε την πρώτη του εικόνα τα μετονόμασε σε Purple Rain, αφού οι αποχρώσεις του μωβ και της λεβάντας είναι οι κύριοι πρωταγωνιστές του μοντέλου.

Η μωβ βάση των νέων Nike συνοδεύεται από κίτρινες λεπτομέρειες που κάνουν τέλεια αντίθεση μέσω της ραφής των πλευρικών Swooshes, των κεντρικών οπών αλλά και της υπογραφής King James στη γλώσσα. Το αποκορύφωμα, ωστόσο, στο design του μοντέλου, βρίσκεται στη φτέρνα χάρη στο μείγμα κίτρινων κεντημάτων μαζί με ένα ιριδίζον φινίρισμα που πηγαίνει από το μπλε στο βιολετί και κινείται προς τη μεσαία σόλα.

Τα Nike LeBron 21 Purple Rain είναι διαθέσιμα εδώ και δέκα ημέρες (14/10) στην ιστοσελίδα της Nike και σε άλλα επιλεγμένα καταστήματα σε τιμή που κυμαίνεται περίπου στα 200 ευρώ.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.