Θρύλος του NBA έχει λογότυπο Superman στη νέα του Rolls-Royce

Ποιος διάσημος μπασκετμπολίστας απέκτησε μία νέα, σούπερ τροποποιημένη Rolls-Royce;

Γράφει: Γιάννης Σπανός 15 Σεπτεμβρίου 2023

O Shaquille O'Neal είναι γνωστός στον κόσμο της αυτοκίνησης ως κάτοχος πολλών σούπερ αυτοκινήτων και μόλις μεγάλωσε αυτή τη συλλογή του με ένα ακόμη. Ο λόγος για μία Rolls-Royce Phantom, η οποία δεδομένου του ότι ο πρώην επαγγελματίας παίκτης του NBA δε συνηθίζει να κυκλοφορεί με οχήματα του σειράς, περιλαμβάνει μερικές εντυπωσιακές τροποποιήσεις.

Φωτογραφίες από αυτήν τη μαύρη Rolls-Royce κυκλοφόρησαν στα social media από τη West Coast Customs. Η διάσημη αμερικανική εταιρεία αναβάθμισης αυτοκινήτων δεν έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες, αλλά επεσήμανε ότι ήταν η εταιρεία τροποποιήσεων Mansory που δούλεψε πάνω στις εξωτερικές προσθήκες και τη διακόσμηση του πολυτελούς βρετανικού σεντάν.


Δε χρειάζεται απαραίτητα σύγκριση για να διακρίνουμε τις αλλαγές, μιας και οι αναβαθμίσεις είναι εμφανείς. Καταρχάς, όπως μας έχει συνηθίσει ο Shaq όλα αυτά τα χρόνια, τα βελτιωμένα αυτοκίνητά του πάντα έχουν το logo του Superman στην εμπρόσθια μάσκα και το Phantom δεν αποτελεί εξαίρεση. Επιπρόσθετα, βλέπουμε έναν ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, με κάτι σαν μάσκα στο κέντρο και χοντρή ποδιά, μαζί με επιπρόσθετα LED φώτα σε κάθε πλευρά. Υπάρχουν επίσης κάποια διακριτικά πλαινά μαρσπιέ, ένα ζευγάρι σπόιλερ, ένα στο καπάκι του πορτ μπαγκάζ και ένα πάνω από το πίσω παρμπρίζ, καθώς και ένας νέος διαχύτης.

Θρύλος του NBA έχει λογότυπο Superman στη νέα του Rolls-RoyceWest Coast Customs
ROLLS ROYCE
ROLLS ROYCE

Δυστυχώς, δε μπορούμε να βρούμε φωτογραφίες από το εσωτερικό του. Όπως και για τον V12 twin-turbo κινητήρα των 6.75 λίτρων, ο οποίος συνδέεται με ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων. Χωρίς εξωτερική παρέμβαση, μας δίνει 563 άλογα (571 ps / 420 kw) και 900 nm ροπή, Η Phantom χρειάζεται μόλις κάτι περισσότερο από 5 δευτερόλεπτα για να φτάσει τα 97 χιλιόμετρα την ώρα από το μηδέν, κάτι το εντυπωσιακό για ένα αυτοκίνητο που ζυγίζει κοντά στους 2.5 τόνους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η μοναδική Rolls-Royce στη συλλογή του Shaq, αφού με τα χρόνια, έχει υπάρξει κάτοχος αρκετών άλλων. Ο δε Shaq ήταν ο πρώτος σελέμπριτι πελάτης της West Coast Customs, αν και στην εν λόγω εταιρεία έχουν δουλέψει πάνω σε άπειρα τέτοια projects με ηχηρές συνεργασίες από τα τέλη της δεκαετίας του 1990 μέχρι και σήμερα. Συνεπώς, δε μας κάνει εντύπωση που η West Coast Customs ανέλαβε τροποποιήσεις πάνω στις Cullinan και Phantom, δύο κατάλληλα μοντέλα για τις προτιμήσεις του Shaq.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Πού και σε ποια ακίνητα επενδύουν οι εκατομμυριούχοι στη χώρα μας

Οι ξένοι επενδυτές καθώς και οι Έλληνες ομογενείς που αναζητούν κατοικίες στην Ελλάδα προέρχονται συνήθως από Ευρωπαϊκές χώρες.

Ένας οδηγός για να σχεδιάσεις το Πασχαλινό σου ταξίδι στην Ελλάδα

Οι προορισμοί σε βουνό, θάλασσα αλλά και τις πόλεις γιορτάζουν το φετινό Μαγιάτικο Πάσχα τελετουργικά και τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά πακέτα, προσφορές και μενού.

Η ιστορία της Lamborghini

Μία ημέρα σαν τη σημερινή, το 1916, ερχόταν στη ζωή ο Ferruccio Lamborghini. Και αυτή είναι η ιστορία του εμβληματικού brand που δημιούργησε.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τι είναι η δίαιτα BRAT και γιατί αξίζει μία ευκαιρία

Πώς θα ακολουθήσεις τη δίαιτα που θα ηρεμήσει τον οργανισμό σου από τη διάρροια και τους εμετούς.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα χόμπι που δείχνουν ότι είμαστε εξυπνότεροι από το μέσο όρο

Η επιστήμη μίλησε: Είμαστε ευφυέστεροι από τους υπόλοιπους ανάλογα με το πώς περνάμε τον ελεύθερό μας χρόνο.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H τεχνητή νοημοσύνη βοηθά την Amazon να γλιτώσει 500.000 τόνους συσκευασίας

O κολοσσός του λιανεμπορίου εγκαινίασε το 2019 το δικό της μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης προκειμένου να μειώσει τα απορρίμματα συσκευασίας