Διάσημοι, καλοντυμένοι άντρες. Ο νους σου σίγουρα δεν θα πήγαινε στον Arnold Schwarzenegger, ούτε ο δικός μας. Άλλωστε, ο Arnie έχει ταυτιστεί με τόσα άλλα πράγματα -από τις action movies και τον Εξολοθρευτή μέχρι το bodybuilding και το φέτες-σώμα του-, που δεν αφορούν το στυλ και τη μόδα. Κι όμως, στα 72 του χρόνια του αποδεικνύει ότι μπορεί να ντύνεται τόσο cool, όσο ελάχιστοι από εμάς που έχουμε τα μισά του χρόνια. 

Σε πρόσφατη έξοδό του, ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον ηθοποιό να κάνει βόλτα με το ποδήλατο, φορώντας baseball cap, κοκάλινα γυαλιά ηλίου τύπου Wayfarer, βερμούδα, loafers και το πιο επικό χαβανέζικο, κοντομάνικο πουκάμισο - αυτό που κάνει τη μεγάλη διαφορά στο έτσι κι αλλιώς cool and casual look του. 

Το συγκεκριμένο πουκάμισο ανήκει στο brand Jams World, που έχει έδρα στην Χαβάη και θέλησε να σχεδιάσει ένα διαφορετικό hawaiian shirt. Αντί να το "διακοσμήσει" με φοίνικες, λουλούδια και εξωτικά prints, επέλεξε, μεταξύ άλλων, φωτογραφίες από τα νιάτα του Schwarzenegger όταν έκανε bodybuilding. 

Μόλις βρήκαμε το must have κομμάτι του φετινού καλοκαιριού. Arnie, το φόρεσες υπέροχα. 


Κεντρική φωτογραφία Getty Images