Το δερμάτινο τζάκετ είναι κλασική αξία

4 διαφορετικά, αλλά διαχρονικά στυλ leather jacket για τον φετινό και κάθε χειμώνα.

Υπάρχει αντρική γκαρνταρόμπα στην οποία δεν κρέμεται ένα δερμάτινο τζάκετ; Ρητορική η ερώτηση, μιας και πρόκειται για ένα από τα βασικά, κλασικά κομμάτια του αντρικού στυλ όταν ο καιρός αρχίζει να ψυχραίνει, αλλά και για ένα από τα αθάνατα πανωφόρια, μαζί με το τζην μπουφάν, που όσο παλιώνει και φθείρεται στο πέρασμα του χρόνου, τόσο πιο όμορφο δείχνει.

Επί της ουσίας είναι ένα κομμάτι επένδυση, που δεν χάνει ποτέ την αξία και το διαχρονικό του στυλ. Αρκεί να έχεις επιλέξει ένα σε ουδέτερο χρώμα, μαύρο ή καφέ, και ένα σχέδιο που δεν το αγγίζουν οι εκάστοτε τάσεις μόδας - κάποιο δηλαδή από τα ακόλουθα.

Τα διαφορετικά, αλλά κλασικά στυλ του δερμάτινου τζάκετ

Το δερμάτινο τζάκετ είναι κλασική αξία
Το perfecto είναι ο ορισμός του leather jacket. Είναι το δερμάτινο που έκανε μόδα ο Marlon Brando στον "Ατίθασο" το 1953 και έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της αντισυμβατικής του εικόνας. 
(SILVER SCREEN COLLECTIONGETTY IMAGES)
Δερμάτινο Τζάκετ
Το shearling -αλλιώς, προβιά-, το δερμάτινο με την εσωτερική γούνινη επένδυση, στην κοντή ή μακριά εκδοχή του.
(GREG WILLIAMS)
Δερμάτινο Τζάκετ
Ποιος είπε ότι το bomber jacket είναι φτιαγμένο μόνο από νάιλον ή σατέν ύφασμα; Το leather bomber είναι η εποχική επιλογή όταν η θερμοκρασία αρχίζει να παίρνει την κατιούσα.
(SUSAN WOOD/GETTY IMAGESGETTY IMAGES)
 
Δερμάτινο Τζάκετ
Το field ή αλλιώς το fatigue έχει επιρροές από τα στρατιωτικά σακάκια – εξ ου και οι τσέπες στο στέρνο. Προτιμάται συνήθως σε καφέ αποχρώσεις και ολοκληρώνει με τον πιο cool τρόπο τόσο casual όσο και formal looks λόγω της δυναμικής γραμμής του.
(PARAMOUNT)
 

Και μην ξεχνάς: ήδη από πέρυσι το δέρμα είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις μόδας, γι' αυτό και δεν επιλέγεται να ντύσει μόνο τα τζάκετ, τα παλτό και τα πανωφόρια, αλλά και μερικά από τα βασικά κομμάτια της αντρικής γκαρνταρόμπας - από το κοστούμι, το παντελόνι και το πουκάμισο μέχρι τα καπέλα.


κεντρική φωτογραφία UNIVERSAL PICTURES, MR PORTER

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.