Σχεδόν ένα χρόνο πριν, στις αρχές Δεκεμβρίου του 2019, ο οίκος Dior πρωτοπαρουσίασε τα sneakers που έγιναν το it αθλητικό παπούτσι της χρονιάς και μας παρέδωσαν μία από τις πιο επιτυχημένες συνεργασίες των τελευταίων ετών στη βιομηχανία της μόδας. Κατά την παρουσίαση της pre-fall 2020 men collection του Dior Men στο Μαϊάμι, ο γαλλικός οίκος υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Kim Jones αποκάλυψε τότε τη  σύμπραξή του με το Jordan Brand της Nike λανσάροντας τα Air Jordan 1 High OG Dior sneakers: ένα ζευγάρι αθλητικά μποτάκια σε λευκό-γκρι του πάγου χρώμα με το μονόγραμμα του Dior να "γεμίζει" το logo της Nike, που ήταν κομμάτι της συλλεκτικής, sold out συλλογής Dior x Air Jordan.

Σήμερα, ο Dior ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το επόμενο αθλητικό ζευγάρι υποδημάτων που θα γίνει ανάρπαστο εν μία νυκτί και φλερτάρει να αναδειχθεί ως το sneaker shoe της χρονιάς.

Dior

Ο Kim Jones σχεδίασε το μοντέλο B27, που θυμίζει αρκετά το Air Jordan 1 High OG Dior και αναμένεται να βγει στην αγορά στις 30 Οκτωβρίου μέσα από την ιστοσελίδα του οίκου. Θα κυκλοφορήσει σε τρία διαφορετικά χρώματα -λευκό, μαύρο και γκρι- και σε δύο διαφορετικές εκδοχές την low-top και την high-top.

Το κυρίαρχο υλικό κατασκευής τους είναι το δέρμα με το εμβληματικό logo του οίκου να εμφανίζεται στο πλάι της σόλας και στο κάτω μέρος αυτής.

Dior

Να σημειωθεί ότι η τιμή της low-top εκδοχής θα ανέρχεται στα 790 ευρώ, ενώ της high-top στα 890 ευρώ.

Από: Esquire UK