Ακόμα ένα τρελό κοστούμι για τον Harry Styles

Ο υπερστιλάτος γόης του πενταγράμμου και των Brit Awards συνεχίζει να μας ψυχαγωγεί με τις εμφανίσεις του.

Ευτυχώς που υπάρχει και ο Harry Styles με τα ωραία του και μας κάνει να τιναζόμαστε από τον καναπέ, την καρέκλα, τον κρεβάτι, από όπου κι αν την έχουμε αράξει, την ώρα που έρχεται η ώρα του να παραλάβει κάποιο βραβείο, π.χ. όπως συνέβη χθες στα Brit Awards. Κι αυτό γιατί μετά την πανδημία οι κάθε λογής τελετές, βραβεύσεις κλπ είναι κάπως, πώς να τις πούμε τώρα, ας τις ονοματίσουμε φλατ για να ξεμπερδέψουμε.

Oops, he did it again!

Χωρίς εκείνον τα Brit Awards θα ήταν ζαμπόν με χαμηλά λιπαρά και λόγια ντεκαφεϊνέ. Μα, τι έκανε; Αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα και δεν αναφερόμαστε με κανέναν τρόπο στο μουσικό ταλέντο του (το ποιο;). Αν όχι, λοιπόν, το να ντύνεται μόνος του για να γίνει ορατός, να υποστηρίζει με πάθος και τρέλα τα ρούχα που διαλέγουν άλλοι για εκείνον.

Κι έτσι, μας κάνει να ξεχάσουμε αυτή την αίσθηση χολοσκάσματος που μας έχει καταβάλει μέχρι να μπορέσουμε να ζήσουμε ξανά τη ζωή μας με περισσότερη ελευθερία, μέχρι να πάψουν τα self tests να γεμίζουν τους κάδους των σκουπιδιών μας και να έρθει επιτέλους η σειρά του ραντεβού μας για το εμβόλιο. Μπράβο του του αγοριού.

Ακόμα ένα τρελό κοστούμι για τον Harry StylesJMENternational / Getty Images

Τι φόρεσε ο άνθρωπος

Ο Harry Styles, το πιο πολύτιμο εξαγώγιμο προϊόν του Ηνωμένου Βασιλείου σύμφωνα με το βρετανικό Esquire, εμφανίστηκε στα Brit Awards ντυμένος όχι για να σκοτώσει κατά πώς τραγουδούσε πριν μερικά χρόνια η Cher (I'm dressed to kill and you know that I will), αλλά για να μας κάνει να αναρωτηθούμε το πότε, επιτέλους, θα πιάσει στιλιστικό ταβάνι.

Για να πάει να παραλάβει το πρώτο του Brit ως σόλο καλλιτέχνης για το Watermelon Sugar, λοιπόν, ο 27χρονος (σούπερ) σταρ, αποφάσισε, σύμφωνα με τις κακές γλώσσες, να ξηλώσει από μία ξεχασμένη σεζλόνγκ στο εξοχικό της αστής γιαγιάς του το καραβόπανο, να πάει σε έναν ράφτη και να του ζητήσει να του το κάνει κοστούμι.

Α ρε #GucciAria

Για τους μύστες, απλώς φόρεσε ένα Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο και καθόλου πληκτικό κοστούμι από μαλλί και μετάξι του οίκου Gucci (#GucciAria), με 70s ντεσέν (έχω ένα παρόμοιο σε τραπεζομάντιλο από τα Zara Home, συλλογή τριετίας, αν θυμάμαι καλά). Το πατρόν του; Μεσάτο το σακάκι με φαρδύ πέτο και το παντελόνι με τελείωμα-καμπάνα (ίσως άλλη μία αναφορά στο ανυπέρβλητο στυλ της Cher, της γυναίκας που είναι υπεύθυνη για τη διάδοση του παντελονιού-καμπάνα).

Το πουκαμισάκι του το λες και απλό, πιστό στο πατρόν και τον γιακά αυτών που φορούν ακόμη οι συνταξιοδοτημένοι υπάλληλοι της Εθνικής Τράπεζας γιατί δεν κατάλαβαν ποτέ το πότε πέρασε και ξαναήρθε η μόδα του και συνεχίζουν να είναι in την ώρα που πάνε και ρίχνουν σπόρια και ψίχουλα στα περιστέρια.

Δαχτυλίδια και μπαμπού, όπως πίσσα και πούπουλα (για κείνον, τον μπαμπέση)

Τα δαχτυλίδια του φύσαγαν και μας τα προμόταρε δεόντως, όπως και τα ρετρό sneakers του, αλλά το τσαντί του με το μπαμπού χερούλι, παρότι ως αντικείμενο είναι υπέροχο, δεν το έχουμε χωνέψει ακόμη, ίσως αργότερα με μία σόδα.

Και εις ανώτερα;

Αν κάποιος άλλος τα φόραγε όλα αυτά και μάλιστα μαζί, όχι εγώ κι εσύ για να πάμε στον Σκλαβενίτη για τα ψώνια της εβδομάδας, κάποιος διάσημος για να πάει να παραλάβει βραβείο, θα μιλούσαμε για μία εμφάνιση πρωτότυπη, πρωτοπόρα, προκλητική (τα 3 Π του αβανγκάρντ). Τώρα, απλώς μιλάμε για μία ακόμα εμφάνιση του Harry Styles και για μία ακόμα επιτυχία του οίκου Gucci, του οποίου είναι ο πιο άξιος ambassador, μαζί με τον Jared Leto.

> Διάβασε ακόμα: Αναζητώντας τον αληθινό άντρα του σήμερα

Θα του ευχόμασταν και εις ανώτερα, να πιάσει κάποια στιγμή ταβάνι, αλλά το έχουμε σίγουρο. Γι’ αυτό και απλώς προσευχόμαστε να συνεχίσει να είναι καλά, να έχει την υγεία του και "πάντα τέτοια". Id est, να μας χαρίζει φαντασμαγορικές εμφανίσεις αλά Liberace/Φλωρινιώτη και να μας ψυχαγωγεί.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Tο 'Old Money Style' επανήλθε δριμύτερο. Αλλά γιατί;

Η Gen Z έχει εστιάσει το ενδιαφέρον της στον πλούσιο τρόπο ντυσίματος και ιδού οι λόγοι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων, ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν SS2024

H MED παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυναικείων και ανδρικών μαγιό και εσωρούχων για τη σεζόν Spring / Summer 2024 που σηματοδοτεί την εξέλιξη.

Ζηλέψαμε το πανάκριβο -και απλησίαστο- ρολόι του Pep Guardiola

Εκτός από σπάνιο, στοιχίζει 1,26 εκατ. ευρώ. Κατάλαβες τώρα γιατί το λέμε απλησίαστο;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο Αντώνης Τσαπατάκης βρήκε τα must have items της άνοιξης

Ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης εντόπισε στη The Bostonians όλα όσα χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Το TAG Heuer Carrera ορίζει εδώ και έξι δεκαετίες το είδος των χρονογράφων χειρός

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός εμβληματικού σχεδιασμού.